Nyheter Husvagn.se

Vi besöker campingar i Sverige - bilder & recension

Husvagn.se 2022-07-28

Inspireras av andra husvagnsresenärer och läs våra artiklar som innehåller bilder och recensioner från populära campingar i Sverige.

Ett bra sätt att hitta campingar att spendera husvagnssemestern på är genom att inspireras av andra husvagnsresenärer. Här har vi samlat artiklar där vårt team från Husvagn.se har besökt populära campingar runt om i Sverige.

Saxnäs Camping, Öland

KronoCamping Saxnäs

KronoCamping Saxnäs ligger på Öland, tre kilometer norr om Ölandsbron i Färjestaden. Det är en fyrstjärnig camping med 500 campingtomter för husvagn, husbil, tält och du har även möjlighet att bo i stuga. Campingen är familjeägd och ägaren Catrin hälsade oss välkomna i receptionen och beskrev att många som kommer hit gör det för att få en aktiv semester. Bada gör du antingen på campingens poolområde eller på den långgrunda badstranden.

Läs hela artikeln

First Camp Ekerum, Öland

First Camp EkerumFirst Camp Ekerum ligger i ett naturskönt område vid Kalmarsund 15 minuter från Borgholms slott. Här finns över 450 tomter med gott om plats för både husvagnar och husbilar – men du kan även hyra villavagn eller stuga. Det finns både pool, möjlighet att hyra trampbilar, strand och ett stort utbud av aktiviteter.

Läs hela artikeln

Getteröns Camping, Varberg

Getteröns Camping

Getteröns Camping är en charmig och mysig anläggning belägen på en halvö tio minuter från Varberg. De har nästan 500 campingtomter med plats för husvagn, husbil och tält. Här finns det något att göra för stora som små och de erbjuder saker som cykeluthyrning och minigolf. För den badsugne finns det fem fina badplatser att välja mellan.

Läs hela artikeln

Falsterbo Camping, Falsterbo

Falsterbo Camping & Resort

Falsterbo Camping & Resort ligger längs den sydsvenska rivieran som lockar med fina sandstränder, badhytter och populära golfbanor. Campingen är nyrenoverad med ett fräscht servicehus och aktiviteter som minigolf, padelbana och barnklubb.

Läs hela artikeln

Gullbrannagården, Halmstad

Gullbrannagården

Gullbrannagården är en camping med fyra stjärnor belägen mellan Halmstad och Båstad. VD och platschef Ewa Bylander beskriver den som en lugn familjecamping med fina servicehus. Här finns drygt 300 campingtomter och de håller öppet året om. Restaurangen är stor och det finns möjlighet att sitta både inomhus och utomhus. På promenadavstånd ligger en barnvänlig badstrand med finkornig sand.

Läs hela artikeln

Sunne Camping och Sommarland, Sunne

Sunne Camping.

Sunne Camping och Sommarland är en camping belägen mitt i sagolika Sunne i Värmland, granne med Sunne Sommarland som gör det extra attraktivt för barnfamiljer. Campingen erbjuder aktiviteter som äventyrsgolf, minibilar, en långgrund badstrand och i närheten finns bowling, padel, tennis och Sundsbergs friluftsområde

Läs hela artikeln

First Camp Fläsian, Sundsvall

First Camp Fläisan

First Camp Fläsian är en av flera campingar i Sundsvall. Detta är en etagecamping som gör att du får en vacker utsikt över Bottenhavet. Det finns campingplatser och stugor i flera olika storlekar för att du ska hitta det som passar dig bäst. Här erbjuder de cykeluthyrning och i närheten finns en vacker sandstrand att ta ett dopp i varma dagar.

Läs hela artikeln

First Camp City-Strömstad, Strömstad

First Camp City-Strömstad.

First Camp City-Strömstad är en av tio campingar som ligger runt om i Strömstad i vackra Bohuslän och den är byggd som terrasser. Campingen själva vill att du ditt besök här ska vara både speciellt och minnesvärt! Här bor du i husvagn, husbil eller stugor som finns i olika storlekar. Servicehuset är fräscht, det finns fina utrymmen där du kan tillaga mat och bra diskmöjligheter utomhus.

Läs hela artikeln

Fler nyheter