Nyheter Husvagn.se

Vi besöker Gullbrannagården - bilder & recension

Husvagn.se 2022-07-06

Det dröjer inte länge från det att vi backat till med husvagnen som vi märker att Gullbrannagården är mycket mer än en camping. Letar du efter rofylld men ändå aktiv campingsemester nära Halmstad? Då är Gullbrannagården ett bra alternativ. Här får du veta mer om campingen.

Campingen Gullbrannagården i Halland.

Längs E20 nästan mitt emellan Halmstad och Båstad hittar vi  Gullbrannagården. Vid populära Laholmsbukten finns ett 15-tal campingar och många med ett fantastiskt läge nära västkustens fina stränder. Halland lockar med fina pärlor som Kungsbacka, Varberg, Falkenberg och Halmstad. Här finns dessutom fantastisk surfmöjligheter och den prisbelönta cykelleden Kattegattleden som går längs hela kusten.

Se fler reportage

Ewa Bylander, VD och platschef på Gullbrannagården.
Ewa Bylander, VD och platschef på Gullbrannagården.

Gullbrannagården

Med mottot "att skapa goda möten" erbjuder Gullbrannagården inte bara en 4-stjärnig camping. Hit kommer konferens- och lägerdeltagare året om. VD och platschef Ewa Bylander bjuder in oss i ett av de stora konferensrummen. Hon beskriver campingen som en lugn familjecamping med fina servicehus. Det finns även en vacker sommarkyrka på anläggningen.

Lisbeth på Gullbrannagården.

Totalt finns det en bit över 300 campingtomter, alla med el och de flesta har även vatten och avloppsanslutning.

Att Gullbrannagården blivit en populär plats för många råder det inga tvivel om. För några år sedan fick man ett fint kvitto på sitt arbete då man mottog Halmstad kommuns årliga tillgänglighets- och bemötandepris.

Gullbrannagården.

Ellen, receptionen på Gullbrannagården. Vid receptionen möts du bland annat av Ellen.

Servicehusen håller en hög standard. Servicehusen håller en hög standard, här finns det man kan önska sig. Det finns även en bastu med vedeldad badtunna på utsidan. Häckar som fint ramar in campingområden är ett fint inslag på campingen.

Servicehus på Gullbrannagården.

Servicehus på Gullbrannagården.

Gullbrannagården erbjuder en stor restaurang, här kan man sitta både inne och ute. Det serveras frukost, dagens lunch, pizza och á la carte. Vi valde en grekisk sallad med kyckling som var välsmakande. I restaurangen serveras ingen alkohol. Detta är något man ofta får uppskattning för.

Stefan på Gullbrännagården.

Stranden ligger nära campingen.
På promenadavstånd ligger en barnvänlig badstrand. 

Hannah jobbar i glassboden.Här har vi Hannah som jobbar i glassboden.

Aktiviteter att göra på campingen:

Det finns ett imponerande stort aktivitetsutbud, alltifrån gympa på den stora gräsmattan till det uppskattade båtracet där barnen själva får konstruera sina båtar. Man har även en egen musikfestival med kända artister samt konstutställningar.

Musik på Gullbrannaga?rden.

Gympa på Gullbrannagården.

Båtrace på Gullbrannagården.

Campinghälsningar,
Stefan & Lisbeth för Husvagn.se

Fler populära campingar i Halland:

Åsa Camping & Havsbad, Åsa

Åsa Camping & Havsbad är en barnvänlig campingplats i centrala Åsa med nära till både klippor och långgrunda sandstränder. Här finns runt 200 campingtomter och ställplatser för husvagn, husbil och tält. Campingen har lekplats, ledarledda barnaktiviteter och i närheten finns utflyktsställen och andra trevliga aktiviteter.

Destination Apelviken, Varberg

Hallands enda femstjärniga camping Destination Apelviken ligger precis vid havet, två kilometer från Varberg. Här trivs hela familjen utmärkt och det finns uppvärmd pool och ett fullt aktivitetsprogram som krabbfiske, minigolf och after beach. Här bor du i husvagn, husbil, tält, på hotell, i lägenhet eller i stuga.

Getteröns camping, Varberg

Getteröns camping är en fyrstjärnig camping belägen på en pittoresk halvö några kilometer från Varbergs stadskärna. Här ligger havet på ena sidan och naturen på den andra. Campingen erbjuder aktiviteter som yoga, minigolf, boulebana, spelrum och hoppkudde. Här bor du i husvagn, husbil, tält eller i nyrenoverade stugor.

Skrea Camping & Stugby, Falkenberg

Skrea Camping & Stugby är en fyrstjärnig camping belägen tre kilometer från Falkenbergs centrum, nära till både Halmstad och Varberg. Du bor ett stenkast från Skrea Strand och campingen har ett litet poolområde och erbjuder aktiviteter som pingis, golf, minigolf, aktivitetsscen och cykeluthyrning. Du bor i husvagn, husbil, tält, villavagn, stuga eller lägenhet.

First Camp Tylösand-Halmstad, Halmstad

Fyrstjärniga First Camp Tylösand-Halmstad ligger en kort promenad från en av Sveriges vackraste stränder Tylösand som lockar med både salta bad och vindsurfingmöjligheter. På campingen finns det många aktiviteter att roa sig med som en lekplats, äventyrsgolf och en fotbollsplan. Campingen erbjuder plats för husvagn, husbil, tält eller uthyrning av stuga.

Fler nyheter