Nyheter Husvagn.se

Campingen har flyttat in hos BingoLotto

Husvagn.se 2022-11-28

Campcation blir BingoLottos första och enda campingpartner vilket gör att de under 2023 kommer att delta med utlottning av presentkort. 

– Genom att kombinera det kanske folkligaste vi har i Sverige, camping och Bingolotto kan det väl inte bli annat än succé? säger Johanna Raga Waronen, vd Campcation.

Campcation blir officiell samarbetspartner med BingoLotto.

Campcation är Nordens största bokningssida för camping och ställplatser och de har över 700 anläggningar ansluta till sig. Alla anläggningar har själva anslutit sig och här finns både små pärlor och större familjedestinationer. Nu har de slutit avtal med Folkspel och blir officiell samarbetspartner till BingoLotto. Under 2023 kommer BingoLotto-vinnare ha möjlighet att välja bland hundratals naturnära campingar över hela Norden.

– Vi är väldigt stolta och glada över vårt nya samarbete med Folkspel och BingoLotto. Jag är övertygad om att samarbetet kommer att bidra till vårt mål att öka intresse för nordisk camping, vilket i sin tur kommer att bidra till att driva våra partners framgång. Vi ser fram emot att ha en nära relation med Folkspel, och jag är säker på att vårt värdeerbjudande kommer att växa till att bli ett återkommande segment många år framöver, säger Johanna Raga Waronen, vd Campcation.

Även Folkspel är nöjda med det nya samarbetet.

– Vi har under en tid tittat på att inkludera camping som en del i vår vinstpalett då det passar vår målgrupp. Viktigt för oss har varit att hitta en partner med ett rikstäckande utbud som kan attrahera vår målgrupp. Campcation-teamet har visat på ett stort driv och vilja att skapa mervärde i samarbetet, och med deras breda utbud på den nordiska marknaden får vinnaren många valmöjligheter. Vårt avtal med Campcation möjliggör ett bredare vinstutbud som våra vinnare efterfrågar, säger Mark Nydéus, partneransvarig på Folkspel.

Fler nyheter