Nyheter Husvagn.se

Cabby sänker priser

Madelene Kristensson 2015-02-10

Det tidigare konkurshotade företaget Cabby introducerar en prissänkt specialutgåva för marknaden. Syftet - att locka nya kunder. Det skriver Husvagn & Camping.

Källa: Bild: Cabby (CC BY-SA 3.0)

Husvagnstillverkaren har under en längre period legat i klistret. Nu kan Cabby äntligen tänka på framtiden - och lanserar därmed en ny version av modellen 650 F2C Family - till ett förmånligare pris.

- Det är en fullutrustad familjevagn till ett mycket fördelaktigare pris och det är viktigt att vi försöker locka till oss den nya generationen barnfamiljer, berättar Cabbys försäljningschef Mathias Mårtensson.

I nuläget har Cabby gjort sig av med sitt lager bestående av 1 200 husvagnar samt minskat personalstyrkan avsevärt. Allt satsas på en framtida verksamhet med mindre lager där husvagnar tillverkas efter beställning.

- Orderstocken ser bra ut samtidigt som vi har en ganska blygsam lagd budget i år. Vi har frusit priserna så det blir ingen prisskillnad från fjolårets modeller till årets, säger Mårtensson.

Den nya billigare specialutgåvan av 650 FC2 Family har sänkts från 395 000 till 379 000 kronor och inkluderar bland annat cykelställ, mikrovågsugn, frontskiva till kylskåp, TV-antenn, CD-spelare.


Mer om Cabby Caravan AB:

Klartecken för Cabby

Cabby kan vara räddat

Cabby - nära räddning?

Caravan Capital förvärvar Cabby

Ingen Cabby på Elmia

Företagsrekonstruktion kan rädda Cabby

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.