Nyheter Husvagn.se

First Camp släpper årets aktivitetsprogram

Husvagn.se 2024-02-07

First Camp har lanserat årets aktivitetsprogram. I utbudet finns över 7000 aktiviteter utformade för att passa alla semestrande gäster.

First Camps aktivitetsprogram är släppt för 2024.
Nu är aktivitetsprogrammet för 2024 släppt. Foto: First Camp 

First Camp, Skandinaviens ledande campingkedja, har nu lanserat årets aktivitetsprogram på 36 utvalda destinationer i Sverige, Norge och Danmark. I utbudet ingår över 7000 aktiviteter som passar alla campande gäster. Alla aktiviteter ingår i priset och gäller mellan vecka 27 och 32.

– Vi är glada att även detta år kunna erbjuda våra boende gäster ett brett utbud av över 7000 aktiviteter under sommarmånaderna. Oavsett om du bor på en enkel tältplats eller i en större stuga så ingår aktiviteterna för alla våra gäster, säger Mikael Wåhlund, aktivitetsansvarig på First Camp.

2023 deltog över 150 000 gäster i aktiviteterna och de har blivit en omtyckt tradition genom åren. I aktivitetsprogrammet ingår barnklubb med Yessi, musik- och quizshower och träningspass. Aktiviteterna är tillgängliga för boende gäster och ska göra campingsemestern rolig, minnesvärd och tillgänglig för alla.

Se First Camps aktivitetsprogram

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.