Nyheter Husvagn.se

Populära campingar med barnklubb 2023

Husvagn.se 2023-04-17

Ska du och familjen campa och är ute efter en riktigt barnvänlig camping? Då ska du välja en camping som erbjuder barnklubb med roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Här är populära campingar med barnklubb.

Idag har många campingar blivit stora resorts med pool eller egen strand, lekplatser, roliga aktiviteter, träningspass och ett brett restaurangutbud. Väljer du en camping med barnklubb är utbudet av barnvänliga aktiviteter stor. Vad sägs om krabbfiske, skattjakt, ansiktsmålning, pyssel och sandsslottstävlingar för små campare? I en barnklubb får barnen ofta känna gemenskap och möjlighet att lära känna nya kompisar – hur kul är inte det?

Här tipsar vi om populära campingar med barnklubb.

First Camp Råå Vallar Helsingborg

First Camp Råå Vallar Helsingborg

På fyrstjärniga  First Camp Råå Vallar Helsingborg har du en vacker utsikt över Öresund. Här finns en barnklubb som är gratis för alla små campare. 

Lyckodjuret Yessi bor i skogen intill och besöker campingen så ofta hon kan för att umgås och ge sig ut på äventyr med barnen. På campingen finns även lekplats, äventyrsgolf, en fin badplats, uppvärmd pool och barnbassäng. Vill du bo i stuga finns nyöppnade Yessi Lodge, stugor där Yessi har lämnat spår efter sig i alla rum. 

First Camp Mölle-Höganäs

First Camp Mölle-Höganäs

First Camp Mölle-Höganäs är en fyrstjärnig camping i Skåne som lockar med storslagna naturupplevelser och många aktiviteter. I en gratis barnklubb kan barnen följa med lyckodjuret Yessi och roa sig med 30 aktiviteter i veckan. 

Campingen lockar dessutom med ett stort poolområde med pool och barnpool perfekt för badsugna barn, lekplats, äventyrsgolf och populär glasskiosk.

First Camp Kolmården – Norrköping

First Camp Kolmården

First Camp Kolmården ligger fyra kilometer från Kolmårdens Djurpark – Nordens största djurpark. Barnen kan delta gratis i First Camps barnklubb och välkomnas av värdinnan Yessi. Hon bor i skogen intill och kommer till barnklubben så ofta hon kan för att umgås och följa med på äventyr. Magiska kramar, musik och roliga aktiviteter står på schemat i barnklubben – allt från från yoga till skattjakt, ansiktsmålning, dansshow och disco. 

Utöver barnklubben finns ett brett aktivitetsprogram för hela familjen. Intill campingen ligger Bråviken med en barnvänlig strand och brygga och det finns lekplats och möjlighet att hyra cykel.

Kronocamping Lidköping

Kronocamping Lidköping

Femstjärniga  Kronocamping Lidköping ligger precis intill Vänerns strand en kvart från Lidköping centrum. Campingen välkomnar alla barn och ungdomar till barnklubben och deras gemensamma aktiviteter som utgår från Aktivitetshuset. Här kan barnen pyssla, måla, spela spel och lära känna nya kompisar. Eftersom det är begränsade platser behöver alla aktiviteter förbokas. 

På campingen finns även ett stort poolområde med tempererade pooler, hopptorn, barnbassäng och bubbelpool. Det finns en barnvänlig och långgrund strand med fin sandbotten.

Campingen har även ett särskilt barnbarnspaket för 2023 –  läs mer om det här. <

First Camp Orsa, Dalarna

First Camp Orsa är en familjecamping med fem stjärnor belägen i vackra Dalarna. Här finns ett stort aktivitetsutbud och många restauranger att äta gott på. I barnklubben träffar barnen Yessi, som bor i skogen bredvid campingen. Hon är ett lyckodjur som sprider lycka med magiska kramar, musik, roliga aktiviteter och kunskap. Det är gratis att vara med i First Camps barnklubb. 

Barnen kan dessutom roa sig med trampbilar, hoppkudde, lekplats och äventyrsgolf. För badsugna barn och vuxna finns en kilometerlång strand och ett uppvärmt poolområde med piratskepp, barnpool och vattenrutschbana.

Ursand Resort & Camping, Vänersborg

Ursand Resort & Camping

Den femstjärniga campingen  Ursand Resort & Camping ligger intill en av Vänerns finaste sandstränder utanför Vänersborg. Under högsäsong finns Ursands Kidz & Teenz Club – en barnklubb för barn och tonåringar med många roliga aktiviteter. 

Här finns lek- och äventyrsbana, lekplats, möjlighet att följa med på sightseeing med Ursandtåget och äventyrsgolf. Badar gör du antingen på stranden, vid poolerna eller i spa-avdelningen.

Falsterbo Camping Resort, Falsterbo

Falsterbo Camping Resort

Falsterbo Camping Resort är en camping med fyra stjärnor belägen med bästa läget på Falsterbonäset, några hundra meter från en vacker vit sandstrand. I barnklubben kan barnen delta i roliga aktiviteter som sandsslottstävling, minidisco, ansiktsmålning, hoppborgar, skattjakt och femkamp. Håll utkik efter de dansande sälarna Sally och Sille! 

På campingen finns dessutom en stor studsmatta, klätterställning, rutschkana, fotbollsplan och minigolf.

Saltviks Camping, Grebbestad

Saltviks Camping

Saltviks Camping ligger nära havet och klipporna i Grebbestad i norra Bohuslän och lockar med ett brett utbud av aktiviteter för barn och vuxna. Campingen ligger mitt i det vackra naturreservatet Tjurpannan som är känt för sina magiska vyer och mäktiga stormar. I Saltviks barnklubb hittar barnen på bus och har aktiviteter flera gånger i veckan. Här kan barnen fiska krabbor, gå på skattjakt och få besök av Campingkul som bjuder på clowner, hoppborgar, robotdans och eldshow. Håll utkik efter Macke Makrill som är en busig liten toker. 

Campingen har även ett nytt aktivitetsområde med bland annat lekplats och hela familjen kan delta i Saltvikskampen.

Getteröns Camping, Varberg

Getteröns Camping

Fyrstjärniga  Getteröns Camping ligger på en halvö i Varberg och här bor du med havet på ena sidan och naturen på andra. Barnklubben är perfekt för små campare som vill lära känna nya kompisar och det ordnas krabbfiske, filmkvällar, minigolf, pyssel och hoppa på hoppkudde. Alla barn mellan 4 och 11 år är välkomna – yngre barn kan delta i sällskap med målsman. 

Det finns något att göra för hela familjen och campingen har minigolf, boulebana, spelrum och hoppkudde. För badsugna familjer är det bara 150 meter till havet och det finns det fem vikar och sex sandstränder att välja mellan.

Hafsten Resort & Camping, Uddevalla

Hafsten Resort & Camping

Hafsten Resort & Camping är en femstjärnig camping belägen på en halvö i Uddevalla som har campingtomter med utsikt över havet. Barnen kan delta i Älgens Swens Barnklubb där campingen arrangerar ledarledda aktiviteter för barn mellan 4 och 8 år. Här kan barnen pyssla, leka, utforska naturen, spela boll och ha kul tillsammans. 

Campingen har ett stort poolområde och det finns flera olika pooler att välja mellan. Vattnet är tempererat och det finns både en lång vattenrutschbana och barnpool. På campingen finns det över 60 aktiviteter för hela familjen – vad sägs om hoppkudde, trampbilar, tipspromenad, styltrally, stenpyramid, klättervägg, äventyrsgolf, höghöjdsbana, zipline, padel och uthyrning av elcykel?

Stocken Camping, Orust

Stocken Camping

Fyrstjärniga  Stocken Camping ligger i det charmiga fiskesamhället Stocken på västra Orust och är en lugn och naturskön camping. Vill barnen vara med på ledda barnaktiviteter finns en trevlig barnklubb där de kan pyssla, måla, pärla och spela kubb, boule eller fotboll. 

På campingen finns fotbollsskola, minigolf, krabbfiske, boule och cykeluthyrning. På lekplatsen finns en uppskattad hoppkudde, det går att hyra trampbilar och barnen kan gräva med den lilla grävmaskinen ”grävis”. För badsugna barn och vuxna finns en långgrund badstrand omgiven av klippor och hav.

First Camp Åhus – Kristianstad

First Camp Åhus – Kristianstad

First Camp Åhus – Kristianstad är en camping belägen på Skånes östkust nära vidsträckta stränder. Åhus är en populär badort som lockar med sin långa vita sandstrand. Campingen har en rolig lekplats, trampbilar, Segway minipro och höghöjdsbana. 

I First Camps barnklubb träffar barnen lyckodjuret Yessi, som tar med barnen på spännande äventyr. Hon sprider lycka med magiska kramar, musik, roliga aktiviteter och kunskap. Här finns aktiviteter som ansiktsmålning, dansshow, pysselmys, disco, skattjakt, fotboll och ekorrneval. Barnklubben är gratis för alla små campare.

Byske havsbad, Skellefteå

Byske Havsbad

Femstjärniga  Byske Havsbad är Norrlandskustens populära havsnära anläggning. Campingen beskrivs som ett paradis för barnfamiljer och badmöjligheterna är många. Här finns både fina sandstränder och ett stort poolområde med två rutschbanor. Campingen har ett stort utbud av aktiviteter, äventyrsgolf, fotbollsplan, tennisbana, vandringsleder, stora gräsytor för lek och spel.

Barnen kan delta i Byske Havsbads barnklubb, och deras residens ligger vid stranden. Här kan barnen pyssla, rita, leka, bygga med lego eller mysa med lekledarna. Lokalerna är nyrenoverade och fräscha med nya leksaker.

Läs också: Camping med pool

Läs också: Campingar på Västkusten med pool

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.