Nyheter Husvagn.se

Campingar med pool

Husvagn.se 2024-06-10

Vill du ha en semester med pool? Det finns flera campingar med stora poolområden som lockar till lek och sköna dopp. Här tipsar vi om åtta campingar med pool, perfekt för hela familjen som vill.

Campingar med pool. Det finns många campingar med pool - här är poolområdet på Hafsten Resort i Uddevalla. 

Har du pool som ett krav när du ska välja camping i sommar? Bor du på en camping med pool kan du ta det lugn vid poolområdet eller svalka dig i poolen. Andra campingar har stora vattenland som lockar till mycket lek och bus för hela familjen. Har du små barn kanske du är ute efter barnpool. Här får du tips på populära campingar med pool.

Daftö Resort, Strömstad 

Här är poolområdet på Daftö Resort.

Daftö Resort är en femstjärnig äventyrsresort som ligger intill Kosterhavet nära Strömstad. Campingen har pirattema och är ett riktigt paradis för dig med barn. På anläggningen finns nöjesparken Daftöland som lockar med ett stort poolområde med piratskepp och palmer – som passar hela familjen. Det finns tre pooler med piratskepp, vattenrutschkanor, vattenfall och utkikstorn.

När du är trött på att bada väntar biljard, bordtennis och X-box för barnen i aktivitetshuset. Det finns även strand, vandringsleder, äventyrsgolf och padelbanor att ta del av. På Daftö Resort bor du i husvagn, husbil, tält eller i stuga eller på det spännande Pirathotellet.

Hafsten Resort, Uddevalla

På Hafsten Resort finns ett stort poolområde för badsugna familjer.

Hafsten Resort ligger på en halvö i Uddevalla och är en femstjärnig camping med campingtomter som har en fin utsikt över havet. Campingen har ett stort poolområde för stora och små med 28-gradigt uppvärmt vatten. Det finns flera olika pooler att njuta av – en stor pool, en cirkulär barnpool som är 50 centimeter djup och en 86 meter lång vattenrutschbana med landningspool. Vid poolområdet kan du beställa mat och dryck.

På campingen finns det mer att göra än att bada. Vad sägs om över 60 aktiviteter för dig som vill vara aktiv – som höghöjdsbana, zipline, padel och uthyrning av elcykel. Här bor du med husvagn, husbil, tält eller i stuga.

Destination Apelviken, Varberg

Destination Apelviken

Destination Apelviken är camping med fem stjärnor som ligger vackert vid havet nära Varberg i Halland. På campingen finns ett stort poolområde med en 30 meter lång och 1,2 meter djup pool som är uppvärmd. För små barn att plaska i finns en mer anpassad barnpool. Här är det bekvämt att semestra! Det går att köpa ett armband som du laddar med pengar till barnen så att de själva kan köpa glass.

Vill du varva poolhäng med sand mellan tårna ligger några av Sveriges bästa sandstränder här, långgrunda och med finkornig sand. Varför inte testa surfing när du är i detta härliga surfparadis? Förutom bad lockar campingen med ett brett utbud av aktiviteter som krabbfiske, after beach och minigolf. Här bor du i husvagn, husbil, tält, stuga eller på hotell.

Ursand Resort & Camping, Vänersborg

Ursand Resort & Camping har ett fint poolområde. Ursand Resort & Camping ligger vid Vänern tre kilometer norr i Vänersborg. Den här femstjärniga campingen lockar med bad på stranden, spa:t och vid poolerna. Poolerna är uppvärmda och passar för alla som är lek- och badsugna. Det finns flera vattenrutschkanor att åka i och när du vill ta en paus kan du göra det i solstolarna med en glass från glasscafét.

Det finns även äventyrsbana, fina promenadstråk, ett minizoo, golfbana och lekland. På campingen bor du med husvagn, husbil, tält eller i en av flera stugor.

Kronocamping LidköpingKronocamping Lidköping

Kronocamping Lidköping är en camping med fem stjärnor belägen en kvart från Lidköpings centrum. Det finns ett brett utbud av campingtomter för husvagn, husbil och tält, varav många har en fin sjöutsikt. Här badar du i pooler som är tempererade. Det finns en bassäng på 50 meter, hopptorn, en mindre bassäng som är 20 x 6 meter och plaskdamm. Campingen har även bubbelpool och en barnvänlig och långgrund strand med fin sandbotten.

På campingen finns aktiviteter som äventyrsgolf, padel, aktivitetshus för barn och barnklubb. I närheten hittar du trevliga promenad- och cykelvägar. Du bor med husvagn, husbil eller har möjlighet att hyra stuga.

First Camp Orsa, Dalarna

First Camp Orsa

Den femstjärniga campingen  First Camp Orsa kallas för Dalarnas Riviera. Här bor du med husvagn och husbil eller mer bekvämt i stuga, strandhus eller på vandrarhem. Det uppvärmda poolområdet har piratskepp, barnpool och vattenrutschbana.

På campingen finns det även äventyrsgolf, bowling, restaurang, glassbar och ett stort aktivitetsprogram med både barnklubb och träning. I närheten hittar du en kilometerlång strand som är mycket populärt sommartid.

Byske Havsbad, Skellefteå

Byske Havsbad

Byske Havsbad ligger tre mil norr om Skellefteå och är en camping med fem stjärnor och bra badmöjligheter. På campingen ligger Byske utebad som har ett stort utbud av uppvärmda pooler. I poolområdet finns det en barnbassäng på 125 kvadratmeter, en stor bassäng på 25 x 12,5 meter och de två rutschbanorna Turbo och Kamikaze.

Här finns fina sandstränder, ett stort utbud av aktiviteter, äventyrsgolf, fotbollsplan, tennisbana, vandringsleder, stora gräsytor för lek och spel och den populära havsrestaurangen Lanternan. Du bor med husvagn, husbil, tält eller stuga.

First Camp Råå Vallar Helsingborg

First Camp Råå Vallar Helsingborg

På den fyrstjärniga campingen  First Camp Råå Vallar Helsingborg bor du med utsikt över Ven och Danmark. Här badar du i en uppvärmd utomhusbassäng på 50 meter och för de yngre barnen finns en barnpool. Föredrar du havet finns det en fin badplats precis intill campingen.

På campingen finns det äventyrsgolf, barnklubb, utegym, fina cykelleder, trampbilar och ett brett utbud av träningsprogram. Här bor du med husvagn, husbil eller i stuga.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.