Nyheter Husvagn.se

Campingar på Västkusten med pool

Husvagn.se 2024-02-23

Ska du upptäcka Västkusten i sommar och vill bo på en camping med pool? Då ska du kika på vår lista över campingplatser med pool!

En riktigt varm sommardag kan det vara skönt att bo på en camping med pool, så att du och familjen kan ta ett svalkande dopp. Perfekt om campingen inte ligger strandnära eller om du föredrar pool framför strand. Längs den svenska västkusten finns det både campingar med mindre pooler och stora badanläggningar för hela familjen. 

Här får du tips på åtta campingar med pool på Västkusten. 

Daftö Resort, Strömstad

Daftö Resort, Strömstad.

Daftö Resort är en femstjärnig äventyrsresort med pirattema intill Kosterhavet, nära det mysiga kustsamhället Strömstad. På anläggningen finns nöjesparken Daftöland med ett stort poolområde med piratskepp och palmer – som passar hela familjen. I aktivitetshuset kan barnen spela biljard, bordtennis och X-box.

Hafsten Resort, Uddevalla

Hafstens Resort, Uddevalla.

Hafsten Resort ligger på en halvö i Uddevalla och är en trevlig camping där de flesta campingplatser har en fin havsutsikt. Poolområdet är stort med 28-gradigt uppvärmt vatten och flera olika pooler som barnpool och vattenrutschbana med landningspool. Anläggningen bjuder också på mer än 60 aktiviteter för dig som vill vara aktiv – varför inte testa den omtalade höghöjdsbanan, åka zipline, spela padel eller hyra elcykel för att utforska omgivningarna?

Tjörnbro Park Camping, Tjörn

Tjörnbro Park Camping är en havsnära turistanläggning som ligger vackert precis vid Tjörnbron på Almön. Här finns aktiviteter för hela familjen och campingen har en pool som passar bra för badsugna gäster. Det finns plats för husvagn, husbil och tält och de har ett servicehus med toaletter, duschar, kokutrymme och tvättstuga. Du har även möjlighet att bo i turistlägenhet med vacker havsutsikt.

Apelviken, Varberg

Apelviken är en femstjärnig och barnvänlig camping belägen vid vattnet nära Varberg i Halland. Du har nära till några av Sveriges bästa sandstränder och nära surfparadiset där kan du lära dig att surfa. Campingen har ett stort poolområde med en 30 meter lång och 1,2 meter djup pool och en barnpool till familjens yngsta medlemmar.

Skrea Camping & Stugby, Falkenberg

Skrea Camping & Stugby är en fyrstjärnig camping som ligger tre kilometer från Falkenbergs centrum med nära till både Halmstad och Varberg. Du är ett stenkast från den populära sandstranden Skrea Strand som du kan bada, sola eller promenera vid. Campingen har ett nybyggt litet poolområde där du kan bada om du vill varva poolhäng med strandhäng. Det finns även många aktiviteter att ta del av som golf, minigolf, aktivitetsscen och cykeluthyrning.

First Camp Råå Vallar-Helsingborg

First Camp Råå Vallar-Helsingborg

First Camp Råå Vallar-Helsingborg är en camping som ligger vackert vid Öresund med en fin utsikt över Ven och Danmark. Här kan du bada i en uppvärmd 50-meters utomhusbassäng och för de små finns en barnpool. Föredrar du havet kan du istället bada på den fina badplatsen som ligger precis intill. Här du även roa dig med aktiviteter som äventyrsgolf och cykeluthyrning.

First Camp Röstånga-Söderåsen, Röstånga

First Camp Röstånga-Söderåsen

First Camp Röstånga-Söderåsen ligger omgiven av dramatisk natur vid Söderåsens Nationalpark i Skåne och passar för hela familjen. Sommarens varmaste dagar kan spenderas vid friluftsbadet som har en uppvärmd 50-metersbassäng, tre barnbassänger och en rolig vattenrutschbana. Dock kommer poolområdet inte ha öppet denna säsongen. Andra saker som erbjuds är beachvolleyboll, minigolf, bordtennis, kanot och fiske.

First Camp Mölle-Höganäs, Mölle

First Camp Mölle-Höganäs

First Camp Mölle-Höganäs är en camping som lockar med storslagna naturupplevelser, utflykter och spännande aktiviteter som snorkling, dykning och klättring. De har ett stort poolområde som passar stora som små. I butiken finns det glass och dricka och i campingens bistro kan du ta något gott att äta.

Läs också: Campingar på Västkusten

Läs också: Campingar på Västkusten med stuga

Läs också: Campingar på Västkusten för dig med barn

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.