Nyheter Husvagn.se

Fyra svenska campingplatser vinnare i TripAdvisor Traveller’s Choice Award 2021

Husvagn.se 2021-06-10

TripAdvisor har utsett världens bästa turistboenden i TripAdvisor Traveller’s Choice Award 2021 och där finns fyra svenska campingplatser med. Priset är en konsumentdriven utmärkelse och baseras på riktiga resenärer som varit där förut, genom gästrecensioner. Detta är både en prestigefull och internationell utmärkelse.

Svenska campingplatser vinnare i TripAdvisor Traveller’s Choice Award 2021.

Vinnare av TripAdvisor Traveller’s Choice 2021:

Daftö Resort, Strömstad, Bohuslän

Granö Beckasin Lodge, Granö, Västerbotten

Korskullens Camping, Söderköping, Östergötland

Skäralids Camping & Vandrarhem, Ljungbyhed, Skåne

TripAdvisor är världens största rese- och recensionsplattform med över 860 miljoner recensioner på fler än 8,7 miljoner boenden, sevärdheter och restauranger över hela världen. Enligt en pressmeddelande från SCR Svensk Camping har 300 svenska campingplatser en bubble rating på minst fyra av fem, vilket är TripAdvisors poängsystem. Varje år tilldelas TripAdvisor Traveller’s Choice Award till anläggningar som löpande får höga gästomdömen i sin kategori. Det baseras på antalet omdömen, kvaliteten på dem och hur aktuella dem är – de som skrivits de senaste tolv månaderna tas med i beräkningen.

Daftö Resort, Strömstad, Bohuslän

Daftö Resort ligger i Strömstad i Bohuslän och har hos TripAdvisor fått betyget 4,5 poäng. Det är en 5-stjärnig äventyrsort med pirattema som passar stora som små gäster. Daftö finns även med på vår topp 25-lista över Sveriges populäraste campingplatser.

Granö Beckasin Lodge, Granö, Västerbotten

Granö Beckasin Lodge ligger i Västerbotten och har fått betyget 4,5 poäng hos TripAdvisor. Det är en ekodestination vid Umeälven där du kan övernatta bland trätoppar, uppleva norrsken och finna lugnet.

Korskullens Camping, Söderköping, Östergötland

Korskullens Camping ligger i Söderköping i Östergötland och har fått 4,0 i betyg hos TripAdvisor. Den ligger centralt vid foten av Korskullen med både sevärdheter och aktiviteter på bekvämt avstånd.

Skäralids Camping & Vandrarhem, Ljungbyhed, Skåne

Skäralids Camping & Vandrarhem är en familjeägd turistanläggning vid porten till Söderåsens Nationalpark. De har fått betyget 4,0 hos TripAdvisor och är en bra utgångspunkt för dig som vill upptäcka Skåne.

Bildkälla: SCR Svensk Camping. 

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.