Nyheter Husvagn.se

Nyår i husvagnen – ett rogivande alternativ

Husvagn.se 2017-12-27

Trött på att vara tvungen att göra något på Nyårsafton? Att vara den som planerar, organiserar och samlar vänner? Att lägga tid och pengar på mat, fyrverkerier och nya kläder? Ta tillfället i akt att åka iväg med husvagnen och skåla in det nya året med dina nära och kära i en härlig natur.

2017 närmar sig sitt slut och det är dags att bestämma nyårsplanerna. Är du en av de som är trött på kravet att behöva göra något stort hemmavid och istället vill fira in det nya året på ett lugnt och avkopplat sätt? Slippa överfulla barer och högljudda fester? Då passar ett nyårsfirande i husvagnen dig!

Nyårspaket på campingar

Att spendera nyårshelgen i husvagnen behöver inte innebära desorganisation och ensamhet. Faktum är att flera av Sveriges campingar anordnar specialsydda nyårspaket med mat, boende och aktiviteter. En av de campingarna är Mötesplats Borstahusen utanför Landskrona i Skåne. Med Öresund som sin närmsta granne är det en härlig utsikt du som campare bjuds på – vid klart väder ser du såväl fyrverkerier som till Danmark utan problem. På campingen går det att bo såväl i husvagn som husbil och campingstuga – specialsydda paket är inga konstigheter. Intilliggande Erikstorps Kungsgård levererar nyårsmeny och är ett smakfullt alternativ för årets sista måltid. Längre norrut hittar vi Hafsten Resort, en av västkustens mest spännande campinganläggningar. Med ett fantastiskt läge mitt i Bohuslän erbjuder resorten nyårspaket för både stuga och camping. Paketet erbjuder såväl 4-rätters nyårssupé som frukostkorgar, gym och fritt internet. Ett härligt alternativ i en trivsam miljö för de som söker en kombination av frihet och planering.

Avkopplat firande i husvagnen

Ovan har vi listat alternativ på nyårspaket vid campingar. Det finns givetvis även alternativ för dig vill skala ned, slappna av och skåla in det nya året på ett mer avkopplat sätt. Genom att boka plats på en av Sveriges alla vinteröppna campingar har du möjlighet att ta dagarna och kvällarna som de kommer – helt utan press och krav. Att inte köpa något nyårspaket utan bestämma själv gör att du som campare får helt fria tyglar hur din tid ska planeras och du blir fri från alla måsten och krav. Ta chansen att ringa in det nya året i en vacker natur på ett unikt och avslappnat sätt helt utan förbehåll. Blicka ut över en vacker himmel från husvagnen och njut. Och vem vet, kanske blir nyårslöftet att återkomma nästa år?

Har du ingen husvagn eller är du sugen på att hyra en endast för nyårsfirandet? Här kan du enkelt se vilka i din närhet som hyr ut. 

Fler nyheter