Nyheter Husvagn.se

Nyår i husvagnen – ett rogivande alternativ

Husvagn.se 2023-11-21

Vill du fira nyår 2023 på ett annorlunda sätt i år? Ta tillfället i akt att åka iväg med husvagnen och skåla in det nya året med dina nära och kära i en härlig natur! Har du ingen egen husvagn erbjuder många campingar boende i stuga. 


2023 närmar sig sitt slut och det är dags att bestämma nyårsplanerna. Är du en av de som är trött på kravet att behöva göra något stort på hemmaplan och istället vill fira in det nya året på ett lugnt och avkopplat sätt? Då passar kanske ett nyårsfirande i husvagnen dig!

Fira nyår på camping

Oavsett om du är ny eller gammal campare så är det trevligt att fira nyår på ett annorlunda sätt. Vissa campingar har särskilda erbjudanden med arrangerat nyårsfirande. Det kan vara specialsydda nyårspaket med mat, boende och aktiviteter som gemensam nedräkning vid tolvslaget. Även om campingen kanske inte har egna raketer kommer du garanterat att kunna ta del av detta ändå! Ta med egen husvagn eller boka en stuga. 

Avkopplat firande i husvagnen

Vill du hellre fira på egen hand i din husvagn går det också utmärkt. Perfekt för dig vill skala ned, slappna av och skåla in det nya året på ett mer avkopplat sätt. Genom att boka plats på en av Sveriges alla vinteröppna campingar har du möjlighet att ta dagarna och kvällarna som de kommer – helt utan press och krav. Att inte köpa något nyårspaket utan bestämma själv gör att du som campare får helt fria tyglar hur din tid ska planeras och du blir fri från alla måsten och krav. Ta chansen att ringa in det nya året i en vacker natur på ett unikt och avslappnat sätt helt utan förbehåll. Blicka ut över en vacker himmel från husvagnen och njut. Och vem vet, kanske blir nyårslöftet att återkomma nästa år? Du kan laga nyårsmiddagen i husvagnen eller tillsammans med andra inne i serviceköket.

Har du ingen husvagn eller är du sugen på att hyra en endast för nyårsfirandet? Här kan du enkelt se vilka i din närhet som hyr ut.

Moderna husvagnar klarar vintern 

Är det första gången du vintercampar? Dagens nya husvagnar är välisolerade och håller ofta samma standard som en stuga vilket gör att de klarar stäng kyla. Är du frusen av dig finns det ändå saker du kan göra för att få upp värmen ytterligare. Du kan packa ner varma kläder som underställ, varma strumpor och använda dig av lager-på-lagerprincipen. Det kan även vara bra att ta med varmare täcken, värmedyna eller installera golvvärme eller ta med värmematta till husvagnen. Förväntas det bli mycket kallt eller komma mycket snö är det också bra att ta med extra gasoltuber, snöskyffel, snöborste, ficklampa och extra batterier.

Läs också: Vintercampa med husvagn – bästa tipsen

Tips på campingar med nyårsfirande 2023

Vi har samlat tips på campingar som anordnar särskilt nyårsfirande.

Hafsten Resort, Uddevalla
Hafsten Resort är en av västkustens mest spännande campinganläggningar. Med ett fantastiskt läge mitt i Bohuslän erbjuder den femstjärniga resorten nyårspaket för både stuga och camping i egen husbil eller husvagn.

I paketet ingår 5-rätters nyårssupé på nyårsafton, frukostkorg och gym. Ett härligt alternativ i en trivsam miljö för de som söker en kombination av frihet och planering.

Nyårserbjudande: 
- Pris för 5-rätterssupén: 925/person. 350 kr/barn.
- Pris för stuga: 1835 kr/person.
- Pris för campingtomt: fr. 1335 kr/person.

Kronocamping Lidköping, Lidköping
Kronocamping Lidköping är en femstjärnig camping som ligger med ett unikt läge vid Vänern och är öppen året om. På nyår kan du avsluta året på allra bästa sätt genom att avnjuta en 5-rätters nyårssupé på Restaurang Sjökanten kombinerat med övernattning.

I paketet ingår två nätter på campingen eller i fullt utrustad stuga. Föredrar du att äta nyårsmiddag i husvagnen kan du få nyårssupén som take away!

Nyårserbjudande:
- Pris 2 nätter på valfri campingtomt och nyårssupé för 2 personer: 2458 kr
- Pris 2 nätter stuga inkl. bäddlinne och slutstäd och nyårssupé för 2 personer: 4058 kr

Lögnäs Gård, Laholm
Lögnäs Gård äär en hotellanläggning med spa, konferens och nöje som ligger mellan Båstad och Laholm i vackra Halland.

På nyår har de ett husbils- och husvagspaket med spa och nyårssupé. I priset ingår spa, välkomstdrink, 4-rätters nyårssupé, frukostbuffé och ställplats där både husbilar och husvagnar är välkomna. Du har tillgång till servicehuset och en mängd bekvämligheter.

Nyårserbjudande:
- Pris 1 natt: 1990 kr/person.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.