Nyheter Husvagn.se

Polar får ny VD

Madelene Kristensson 2014-12-22

Polarfabriken i norrländska Dorotea får en ny VD. Vem den nye direktören är, är dock högst hemligt. Det skriver företaget i ett pressmeddelande.

Källa: Polar Press Bild: Gösta Wendelius (CC BY-SA 3.0)

Det var i fredags som Polar gick ut med ett pressmeddelande om att en ny VD hade rekryterats till företaget. Enligt meddelandet är den nya VD:n av norrlänning, av manligt kön och kommer att tillträda sin tjänst i slutet av januari månad. Mycket mer vill man inte avslöja.

- Jag är oerhört glad att vi har rekryterat en ny VD för Polarfabriken i Dorotea. Det har varit utmanande att hitta någon som uppfyller alla krav, men den här personen möter förväntningarna med råge. Med erfarenhet av produktion, utveckling och tydligt lönsamhetsansvar i kombination med kvalitetstänk, marknadsintresse och intresse för att vårda och utveckla starka varumärken passar han perfekt som VD för Polar. Dessutom är han norrlänning och han har ett gediget intresse av husvagnar och campinglivet, vilket vi tycker är extra roligt så klart, säger Per-Erik Atterwall, styrelseordförande i Polarfabriken, i pressmeddelandet.

Vem den nya VD:n är kommer att avslöjas i januari nästa år.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.