Nyheter Husvagn.se

Polar 2017

Madelene Kristensson 2016-08-22

En helt ny vagn, återgång till innermått samt en integrerad dusch är några av nyheterna från Polar.

Källa: Bild: Polarvagnen

Polar 650

Inför säsongen 2017 kan Polar presentera en helt ny vagn i form av Polar 650. Husvagnen är den största enkelaxlade från tillverkaren och kommer i sju olika planlösningar. Däribland med två enkelsängar (LB), med dubbelsäng (TR DB) och med ett eget krypin för barnen (BR).


Återgång till innermått och flyttad takvinkel

Polars husvagnar benämns från och med 2017 åter igen med innermåtten. Det vill säga att Polar 520 är 5,20 meter lång på insidan likväl som Polar 650 är 6,5 meter lång invändigt.

Ytterligare en nyhet är att takvinkeln flyttats längre fram i husvagnarna. Det för att underlätta vid installation av en markis. Förändringen innebär även att det blir något större utrymme på insidan.


Fler vagnar för barn

Polars barnvänliga husvagnsutbud har till nästa säsong utvecklats och utökats. Husvagnstillverkarens VD Tony Ekström rekommenderar årets nyhet Polar 650 BR, med ett eget rum och förvaring för familjens yngsta medlemmar.


Integrerat och uppgraderat

Till 2017 har Polar tagit fram ett nytt badrum till sina husvagnar. Badrummet har utrustats med en mittentoalett samt en integrerad dusch med trallgolv. 

Fokus har även legat på en uppgradering av husvagnarnas teknik och framförallt ljudet. I samma veva har även internetuppkopplingen förbättrats med en ny router och utvändig antenn.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.