Nyheter Husvagn.se

Polar 2015

Madelene Kristensson 2014-08-18

Husvagnstillverkaren SoliferPolar i Dorotea, som nu enbart väljer att fokusera på Polar, uppdaterar märket inför 2015.

Den blå färgen som är utmärkande för Polar förstärks ytterligare med fler dekaler över husvagnen. Vidare förändringar som sker är byte till avtagbara handtag på entrédörrarna, ny design på hjulhusskärmarna, längre dragbalkar samt en ny vit kulör fram och bak som ska matcha sidornas färg.

Polar 700, som tidigare varit tandemaxlad, blir enaxlad med en totalvikt på 1 700 alternativt 1 800 kilo. Förändringen sker som följd av de nya kraven till de med körkortsbehörighet B96, eller "utökad B-behörighet".  Modellen kommer i sex olika planlösningar.

Till alla Polar-modeller, där vikten inte är något problem, kommer ett svit-paket kunna läggas till. Det är möjligt att addera myggnätsdörr, entrédörr med fönster, spegel med Polar-logga och nivåindikering. Väljer du som kund att tillägga det så kallade "komfort-paketet" tillkommer brand- och gasvarnare, taklucka, LED-lampor i fönster, stor kyl med frysfack, handdukstork och dubbel stereo med CD/DVD.

Ett nytt tilläggspaket är "BK-paketet" för de husvagnsmodeller med barnkammare. Då kommer taklucka, stort kylskåp med frys, LED-lampor, stereo med CD/DVD, förvaringslådor, mikrovågsugn och draperi för barnkammaren installeras i vagnen.

Även "Design-paketet" är nytt för nästa säsong. Då är det möjligt att välja design på golvmatta och köksskiva, samt så tillkommer prydnadskuddar, täckkåpa över draganordning, fälgar med svarta inlägg, nya kranar i hygienrum, bredare toalettdörr och en bredare entrédörr.

Källa: Bild: Polar

Exteriör

Källa: Bild: Polar

Exteriör

Källa: Bild: Polar

Exteriör

Källa: Bild: Polar

Exteriör

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.