Nyheter Husvagn.se

Fira påsklov hos First Camp 2024

Husvagn.se 2024-03-04

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

Hos First Camp är du välkommen att fira in våren på någon av deras nästan 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Under påsken 2024 kommer du att få äggstra kul här!

Fira påsklov på utvalda destinationer hos First Camp.

Fira påsken 2024 på någon av First Camps destinationer som finns i Sverige, Norge och Danmark. I Sverige kan du välja mellan att spendera påskledigheten bland krispiga vinterlandskap och skidbackar eller vacker natur och värmande vårsol.

Vårcampa i påsk – utvalda campingar

Längtar du efter våren kan du besöka någon av campingarna i södra och mellersta Sverige. Här har du möjlighet att inviga grillen och njuta av vårens första solstrålar. Här du några utvalda favoriter att boka inför påsken.

Hagön – Halmstad, pris fr. 320 kr/natt

Hagön – Halmstad ligger sex kilometer från Halmstad och här bor du fint och nära till havet. De lockar med ett påskprogram som kommer att uppskattas av stora som små campare.

Fredag 29 april 2024
9.00-12.00 Barnklubben är öppen
13.00-14.30 Påskpyssel
14.30-15.00 Barndisco
15.30-17.00 Filmvisning i bistron

Lördag 30 april 2024
9.00-12.00 Barnklubben är öppen
13.00-15.00 Påskpyssel
16.00-17.30 Filmvisning i bistron

Röstånga – Söderåsen, pris fr. 445 kr/natt

Röstånga – Söderåsen är ett paradis belägen intill Söderåsens Nationalpark och passar både barnfamiljer och naturälskare. Under påsk erbjuder campingen roliga påskaktiviteter som pyssel, äggjakt och tipspromenad.

Fredag 29 april 2024
13.00-15.00 Påskpyssel

Lördag 30 april 2024
13.00-15.00 Påskpyssel
Äggjakt fram till torsdagen
Tipspromenad hela helgen

Kärradal – Varberg, pris fr. 330 kr/natt

Kärradal – Varberg är en camping med toppläge några hundra meter från havet. Här får du en härlig vårcamping och under påsken kan du utmana familjen i äggjakt.

Torekov – Båstad, pris fr. 335 kr/natt

Torekov – Båstad är en familjefavorit som passar lika bra att besöka på våren som sommaren. De erbjuder tipspromenad under hela påskhelgen.

Tylösand – Halmstad, pris fr. 370 kr/natt

Tylösand – Halmstad ligger en kort promenad från en av Sveriges vackraste stränder i Tylösand. Under påsken kan familjen delta i äggjakt eller gå på tipspromenad.

Vintercampa i påsk – utvalda campingar

Vårvintern sägs vara den bästa tiden på året i norra Sverige. Under påsken kan du njuta av fantastiska dagar i skidbacken för att krama ut det sista ur vintersäsongen. På flera av First Camps vinterdestinationer kan du åka skidor, snöskoter och hundspann under påsken.

Ånnaboda – Örebro, pris fr. 295 kr/natt

Ånnaboda – Örebro är en camping som lockar med vildmarksliv och aktiviteter året runt. Under påsken bjuder dem in till ett smarrigt påskfirande. På påskafton dukar de upp en påskbuffé klockan 11.30-15.00. Det finns möjlighet att åka längdskidor precis intill campingen och i närheten finns många populära besöksmål.

Orsa – Dalarna, camping pris fr. 390 kr/natt

Orsa – Dalarna kallas för Dalarnas Riviera och här bor du naturnära längs Orsasjöns långa strand. Det finns mycket att göra både på campingen och i området runt omkring. Under påsken väntar vinteraktiviteter med skiddagar i fokus. Åk skidor på Orsa Grönklitt eller skridskor på Orsasjön. Barnen kan upptäcka populära Yessiland.

Moraparken – Dalarna, pris fr. 310 kr/natt

Moraparken – Dalarna är en camping belägen mellan stad, sjö och natur. De erbjuder träningsglädje året om och ligger mitt i Vasaloppsarenan. Det är en perfekt destination att spendera påsken på. Här kan du åka skidor på Orsa Grönklitt, bowla och äta gott på restaurang.

Arcus – Luleå, pris fr. 305 kr/natt

Arcus – Luleå är ett vinterlandskap belägen på den norrländska kusten. Här väntar vacker natur och otroliga vyer. Under påsken kan du ta del av norrsken, pimpelfiske, skidåkning, skridskor och vedeldad bastu.

Nydala – Umeå, pris fr. 320 kr/natt

Nydala – Umeå är en camping som du hittar längs den vackra norrlandskusten. Under vintern och påsken kan du ta del av skoterfärder, hundspann, pimpelfiske, skidåkning och längdskidor och citypuls i Umeå.

Frånpriserna avser boende på campingtomt med el.

Läs mer och boka hos First Camp

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.