Nyheter Husvagn.se

Nyckeln till den förmånliga campingsemestern

Emelie Johansson 2014-04-29

Det blir allt vanligare att hitta smidiga och bekväma lösningar som underlättar under campingsemestern. Nu är pass och krångliga bokningspapper historia, med Camping Key Europe har du som campar bekvämligheten att använda dig av ett och samma kort som ger dig förmåner, rabatter och försäkring på samma gång.

Camping Key Europe kortet är ett smidigt kort som du kan ha med dig överallt under din campingsemester i sommar. Kortet är personligt och fungerar som ett pass när man checkar in på olika campingplatser, tanken är att kortet ska underlätta så mycket som möjligt för dig som campar runt om i Skandinavien och Europa. Kortet kan användas på alla campingplatser som är anslutna till SCR (Svensk Camping- & stugföretagares Riksorganisation)

Med hjälp av Camping Key Europe kortet kan du ta del av användbara rabatter på olika campingplatser och populära besöksmål runt om i Europa. Du finner över 2000 campingplatser i Europa som erbjuder rabatt med detta kort, även under högsäsong.

Kortet fungerar också som ett försäkringskort. Du som reser med familjen kan känna dig extra trygg om oturen skulle vara framme på semestern. Med Camping Key Europe är familjen ansvarsförsäkrad och kortet ger täckning om det skulle uppstå skador eller förlust vid campingen, i husvagn- och husbilen samt under bokningen eller boende i hyrd anläggning. Försäkringen gäller i hela Europa och även i vissa andra länder där campinganläggningarna är anslutna till Camping Key Europe.

Det är campingföretaget Camping Key Alliance, ett företag med bas i Göteborg som med hjälp av sina samarbetspartners har arbetat fram det smidiga campingkortet. Priset för kortet är 150 kronor och då gäller det under hela år 2014.

http://www.camping.se/sv/Camping-Key-Europe/Alla-korterbjudanden/

www.campingkey.com/en/card/

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.