Nyheter Husvagn.se

Ny familjevagn från KABE

Madelene Kristensson 2015-03-05

KABE kan inför våren presentera en helt ny familjevagn: Classic 600 GDL. 

Källa: Bild: KABE

Vagnen har utformats med den unga barnfamiljen i åtanke och erbjuder en helt ny spännande planlösning. Här finnes en separat barnkammare som enkelt kan avskiljas från resterande utrymme med hjälp av ett draperi, likt modellen större: Classic 660. Vid barnkammaren hittas dessutom ett par garderober, varav den ena kan tillämpas vid torkning av kläder.

I bakre delen av husvagnen, längs med ena långsidan, har en våningssäng placerats med två bäddar. Våningssängen kan som tillval även komma med tre bäddar. I främre delen av vagnen finnes en bred dubbelsäng med lägre skåp som bland annat kan användas för TV:n eller som yta för avställning, samt överskåp.

Vid våningssängen i bakre delen av vagnen ligger badrummet, som är placerat i hörnet. Här finns tvättställ med kran som även kan användas som handdusch, en vridbar toalett samt praktisk förvaring.

I husvagnens mitt har KABE placerat köket, som bland annat bjuder på en U-formad soffa med plats för många. I köket hittas bland annat en gasolspis med tre lågor, nedsänkt diskho och ett kylskåp om 122 liter.

Den fällbara TV-armen skapar många möjligheter för TV-tittande i husvagnen. Här kan TV:n vridas både mot våningssäng och soffa för absolut bästa bild - och position. 

Mer information om KABE Classic 600 GDL finner du här

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.