Nyheter Husvagn.se

Möt Hero Camper - en ny hjälte på husvagnsmarknaden

Husvagn.se 2019-03-18

Under 2019 kommer den svenska husvagnsmarknaden att få utökning av en liten hjälte. Det är ingen mindre än Hero Camper som till en början kommer att säljas i två olika versioner…


Hero camper är ingen vanlig husvagn. Om du är ute efter något lyxigt eller extravagant är den helt klart inte något för dig. Men, det har den inte heller försökt att vara. Hero Camper är skapad och utrustad för den äventyrliga camparen som verkligen vill ut i naturen.

Den är anpassad efter terräng och svåra underlag. Det gör den ultimat för semestern med större utmaningar som till exempel fiskeresan, cykelresan eller varför inte surfresan? Med Hero Camper kan du inte bara ta dig ner för små och snåriga vägar utan också köra längst blöta stränder och smala skogsvägar.

Båda versionerna som nu finns tillgängliga av Hero Camper är utrustade med bastu vilket ännu mer förstärker inriktningen mot den äventyrliga och mer spontana målgruppen. I Sverige kommer Hero Ranger att finnas tillgänglig från 109 995 kronor och Hero Traveller från 119 995 kronor. Om man vill ha värmepaketet inkluderat kommer man dock få lägga till en summa.

På Hero Campers hemsida finns det inte bara tillgång till instruktioner kring husvagnen utan också en mängd tips och tricks för hur man kan få ut maximalt nöje från sin Hero Camper.

Återförsäljarna i Sverige är Dream on Wheels i Rödeby, Molunds Fritid i Östersund och Vincents Husbil och Husvagn i Varberg. 

Fler nyheter