Nyheter Husvagn.se

Klappat och klart för husvagnsdyrkaren

Husvagn.se 2017-12-18

Julen är en stor och viktig konsumtionshelg för Sverige. Enligt HUI Research väntas julhandeln i år slå nya rekord och omsätta 78,5 miljarder kronor (!). Har du ännu inte köpt dina julklappar eller är du sugen på att fynda något till dig själv? Nedan listar vi de bästa julklappstipsen för campingfantasten.

Att komma på bra och användbara julklappar är inte det lättaste. Vill man dessutom ge något unikt och passande gör det inte saken lättare. Oavsett storlek på plånbok listar vi nedan några förslag på klappar till husvagnscamparen.


För grillälskaren

Camping och grill går ofta hand i hand. Hos Coolstuff hittar vi denna grilltång för personen som verkligen älskar att grilla. Grilltången har en termometer som sticks in i köttet samtidigt som du griper tag i det, och temperaturen visas på displayen på handtaget. Eftersom du kan ställa in måltemperatur för sju förinställda köttyper kan du enkelt se om köttet är klart! Givetvis fungerar tången lika bra att använda i ugnen som på grillen – ett perfekt val för grillälskaren som tror hen har allt!

Pris: 395 kr


För den som vill spara tid och energi

Det finns roligare saker att göra på sin semester än att stå i kö till campingens tvättmaskiner. Med en portabel och händig liten tvättmaskin från Campingvaruhuset slipper man ödsla tid på att stå i kö och kan välja att tvätta när det passar en allra bäst. Lätt att ta med och har låg strömförbrukning – ett klokt val för att spara tid och energi på campingen! Kommer garanterat uppskattas av såväl nya som erfarna campare.

Pris: 1295 kr

För djurvännen

Just nu erbjuder Campingvaruhuset 15 % rabatt på en detaljrik retro-fågelholk av 1950 års modell. Passar ypperligt till att ta med på campingsemestern eller hänga upp hemmavid. Bli småfåglarnas bästa vän i vinter!

Pris: 165 kr

För den kräsne

Är man ute efter en julklapp modell dyrare – kanske är man flera stycken som lägger ihop – passar denna kockväska från Victorinox utmärkt. Inte sällan är det väl som knivarna som får åka med på campingsemestern är slöa och ratade hemma. Med detta lyxiga set får mottagaren högsta kvalitet och en praktisk kockväska att förvara knivarna i. Tillverkade i rostfritt stål och med handtag av vackert rosenträ, dessutom 25 års garanti.

Pris: 7575 kr

Fler nyheter