Nyheter Husvagn.se

Bildspecial: KABE-koncernens husvagns-och husbilsmässa 2021

Husvagn.se 2021-09-23

När Elmia tvingades att ställa in sin husvagns- och husbilsmässa för andra året i rad valde KABE-koncernen att bjuda in till en egen mässa. Här får du ta del av en stor bildspecial!

Under 4-12 september gick Sveriges största och enda husvagns- och husbilsmässa av stapeln på Elmia i Jönköping. Vi skickade givetvis dit vårt team för att fånga upp de senaste nyheterna. På mässan fanns 123 fordon från KABE, Adria, Affinity och Sun Living. Dessutom spännande fritidsprodukter från Kama Fritid. Mässan anordnades när den traditionella stora mässan på Elmia ställts in för andra året i rad.

– Vi vet att det var många som blev besvikna när Elmia tvingades ställa in för andra året i rad. Därför kändes det väldigt roligt att kunna bjuda in till Kabe-koncernens egen mässa, säger Alf Ekström, vd och koncernchef för Kabe Group.

Här är KABES nya Estate-serie som ersätter Classic-modellerna. Det är en husvagn med 1-2 sovplatser som passar perfekt till paret som vill ha en mindre husvagn men ändå rymd.

KABE Estate 520 XL, Kabes husbil- och husvagnsmässa. Här ser vi interiören i en KABE Estate 520 XL. De nya skåpsluckorna var mest iögonfallande.

På utsidan ser vi den nya färgsättningen KABE val, KABES husbils- och husvagnsmässa.
På utsidan ser vi den nya färgsättningen KABE valt. I KABE-koncernen ingår även KAMA Fritid, Nordens största tillbehörsgrossist inom husvagns- och husbilssektorn. KAMAs produkter säljs via de flesta husvagns- och husbilsåterförsäljarna som finns i hela Sverige, Finland och Norge.

KAMA Fritid markistältet Veduta från Thule.
Här visar Martin från KAMA Fritid markistältet Veduta från Thule. Ett tält med hög kvalité där den sluttande frontpanelen skapar extra känsla av rymd invändigt.

Mysig stämning i KAMAS monter
Det var en mysig stämning i KAMAS monter. 

Bäddset från Royal Camping.
Mysigt bäddset från Royal Camping med dubbel lammskinnsfäll som ger ett ombonat intryck.

Campinghälsningar,
Lisbeth & Stefan

KABE sökte och beviljades tillstånd från Polismyndigheten för att genomföra mässan. Den genomfördes på ett smittsäkert sätt och enligt myndigheternas gällande direktiv. Mässan gick även att följa digitalt på KABES hemsida.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.