Nyheter Husvagn.se

Forsbergs Fritidscenter börjar sälja Polar husvagnar

Husvagn.se 2020-09-30

Forsbergs Fritidscenter, Nordens största leverantör av fritidsfordon, utökar nu sin märkesflora med den svensktillverkade husvagnen Polar. Redan i höst kommer de nya modellerna för 2021 finnas tillgängliga på utvalda anläggningar.

Polarvagnen, tillverkad för hand i norrländska Dorotea, är byggd i det tuffaste klimatet för att klara just det - de nordiska istiderna och långa vägarna. Tillverkaren själv, SoliferPolar AB, stoltserar med att de är ”den mest nordligt belägna husvagns- och husbilstillverkaren i världen”.

Det är inte bara internt det talas om Polarvagnens kvalitet utan det är ett faktum känt i hela norden. Husvagnarna står emot det mesta när det kommer till såväl tufft väder som sämre vägunderlag. Alla vagnar är kvalitetstestade och kan därmed garantera att de klarar av alla möjliga utmaningar.

Bolaget har levererat högkvalitativa husvagnar och husbilar i mer än 50 år. Forsbergs Fritidscenter har en lång historia med Polarvagnen och nu gör Sveriges mest sålda husvagn genom tiderna åter entré i Forsbergs Fritidscenters anläggningar.

- Polar passar perfekt in i vårt husvagnssegment och blir ett bra komplement till Hobby som vi har sedan tidigare. Vi ser en ökad efterfrågan på fritidsfordon, inte minst på husvagn och efter att ha analyserat marknaden på varumärken var det Polar vi såg som det självklara valet. Det är jättekul att återigen ta in Polar till vårt sortiment och vi är övertygade om att våra kunder kommer ge Polarvagnen ett varmt mottagande, säger Jonas Karlsson, VD, Forsbergs Fritidscenter.

Polars sortiment är uppdelat i tre linjer: Original, Selected och Customized och varje vagn som rullar ut från Polar-fabriken kvalitetstestas noggrant. All inredning byggs i bolaget egna snickeri i Dorotea och monteras av Mästerbyggare i varje vagn. Forsbergs Fritidscenter kommer från och med hösten att ha en rad Polar-modeller tillgängliga på anläggningarna i Hyssna, Stockholm, Linköping, Karlstad och Kalmar.

- Det är fantastiskt trevligt att vi har detta samarbete med Forsbergs Fritidscenter. Det är en mycket seriös och kompetent partner som kompletterar vår redan starka återförsäljargrupp i Sverige. Vi har de senaste åren ökat försäljningen av Polarvagnar kraftigt i Norden och detta blir ett viktigt steg i vår fortsatta utveckling, säger Tony Ekström, VD på SoliferPolar

Framåt kommer du alltså kunna vända dig till Forsbergs Fritidscenter för att införskaffa din nya Polarvagn. Kanske är det dags att utforska ditt nya semesterboende? Då är det bara att bege sig ner till Forsbergs Fritidscenter. 


Fler nyheter