Nyheter Husvagn.se

First Camp växer till 55 campingar

Husvagn.se 2021-11-04

First Camp växer och sedan den 1 november är Svenska Campingpärlor en del av Sveriges största bokningskanal för camping och stugboende. Det betyder att du har 55 First Camp-destinationer att välja mellan när du ska campa.

Vy över Orsasjön, foto: First Camp.
Orsa camping är en av nio nya campingar som nu går att boka hos First Camp. 

Under sommaren 2021 förvärvade First Camp-koncernen campingkedjan Svenska Campingpärlor AB, ett bolag som driver nio campingar i Sverige. I samband med detta kommer anläggningar som Orsa camping, Gränna camping, Moraparken, Sunne camping & sommarland och Ansia Resort i Lycksele att gå under First Camps flagg.

– Vi drivs av att fortsätta skapa riktigt bra gästupplevelser för alla campare och det känns väldigt roligt att välkomna nio nya pärlor in i First Camp. Hos oss finns något för alla, både stora och små destinationer med olika profil, säger Johan Söör, VD för First Camp.

Sedan den 1 november är de här campingarna integrerade i First Camp organisatoriskt och kommersiellt och går att boka på First Camps plattform. Det innebär samtidigt att du som gäst kan tjäna och använda bonuspoäng även där.

– Firstcamp.se är den största och smidigaste bokningskanalen för camping och stugboende i Skandinavien. Nu har alla våra gäster ännu större valmöjligheter och hela 55 destinationer att välja på, säger Ingela Lundkvist, kommersiell chef på First Camp.

Foto: First Camp. 

Fler nyheter