Nyheter Husvagn.se

First Camp lanserar två nya undervarumärken

Husvagn.se 2024-05-20

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

Inför sommarsäsongen lanserar First Camp två nya undervarumärken – First Camp Easy och First Camp Resort. Detta ska göra det enklare för gästen att hitta sin favoritcampingplats.

Foto: First Camp.
Foto: First Camp

First Camp är Nordens största campingkedja med runt 70 destinationer i Sverige, Norge och Danmark. Efter ett förnyelseprojekt lanserar de två nya undervarumärken, First Camp Easy och First Camp Resort. Detta ska göra det enklare för gästerna att hitta och boka den perfekta destinationen.

Ingela Lundkvist är kommersiell chef på First Camp och delar sin entusiasm för de nya undervarumärkena. Hon säger:

– Med First Camp Easy och First Camp Resort kan vi bättre möta gästernas förväntningar och göra deras upplevelse hos oss ännu mer minnesvärd. Vi är glada över att kunna göra det ännu enklare för våra nya och befintliga gäster när de planerar sin semester och hittar den helt rätta campingupplevelsen.

Sex destinationer kommer att ingå i det nya First Camp Resort-konceptet. Dessa campingar erbjuder strandnära lägen, pooler, restauranger och butiker. Aktivitetsprogram för hela familjen och Yessi-barnklubben ingår i priset.

Söker du en enklare och mer avslappnad campingupplevelse kommer elva destinationer ingå i det nya First Camp Easy-konceptet. Här det enklare standarder och färre faciliteter – utan att kompromissa med läget eller de praktiska behoven. Du får tillgång till ett servicehus och kan tömma och fylla tanken.

Foto: First Camp. Foto: First Camp

Johan Söör, VD på First Camp, betonar vikten av att förstå och uppfylla gästernas behov allteftersom kedjan växer:

– I takt med att vårt utbud av destinationer fortsätter att växa är det avgörande för oss att förbli fokuserade på att göra det enkelt för våra gäster att hitta den perfekta campingupplevelsen. Med Easy och Resort gör vi det tydligare vilka typer av destinationer vi erbjuder. Som vanligt kan allt bokas på First Camps hemsida är Skandinaviens största bokningskanal för camping och stugboende.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.