Nyheter Husvagn.se

Designa din egen husvagn

Madelene Kristensson 2014-07-23

Källa: Adria Press Bild: Adria

I och med Adrias femtioårsjubileum nästa år presenterar företaget en spännande nyhet: Du kan nu designa din alldeles egna husvagn.

Vad sägs om att själv kunna välja ut lacken på ditt mobila hem? Eller välja vilken inredning du önskar? Allt för att passa just dina behov och din smak. Det här ska nu vara möjligt, rapporterar Adria. Under den kommande mässan i Düsseldorf kommer tillverkaren att låta allmänheten ta del av det nya konceptet.

- Adria är stolta över att kunna visa upp en innovation i husvagnsbranschen, en av de första i industrin, och definitivt en av de mest omfattande. Kunderna kommer nu att få möjlighet att designa sin egen husvagn med ett urval av 29 lackeringar. Inuti finns det matchande moderna inredningar att välja på och ytterligare nyskapande nyheter i denna lättviktare till husvagn på 3,6 meter med plats för upp till fyra personer. Den nya husvagnen kan anpassas online för kundens individuella stil, vi tror att den här möjligheten är viktig för branschens framtidsmöjligheter att attrahera en yngre generation husvagnsägare, säger Matjaz Grm, marknadschef på Adria.

Besöker du mässan i Düsseldorf den 29 augusti, hittar du Adria i monter A59-04 Hall 10. Självklart kommer den nya husvagnen även presenteras på de främsta mässorna i Europa inför 2015.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.