Nyheter Husvagn.se

Därför borde du ha förtält till din husvagn

Husvagn.se 2021-04-01

Den största fördelen med förtält är att det ger dig mer plats och bekvämlighet under din semester. Ett förtält ger dig plats att ställa upp en liten matplats så man får rum att äta, spela spel eller förbereda maten på. Många husvagnar har bord att sitta vid men de behöver fällas ned om man vill ha plats för fler sovplatser och det kan bli ett väldans bök om man behöver packa om sängen varje morgon när man vill äta frukost. Ett bord, och generellt extra plats, under tak är också bra för de där oturliga dagarna när regnet kommer. Då kommer alla inblandade uppskatta att inte behöva sitta på sina sängar hela dagen.


Extra plats med förtält

Är du en långliggare som har din husvagn på samma plats hela tiden är förtält ännu mer att rekommendera. Det ger dig platsen att sätta upp extra förvaringsutrymmen som skåp för kökssaker och det är inte ovanligt att långliggare köper externa små spis/ugnskombinationer och sätter ut i förtältet för att minska oset inne i själva vagnen. Har du dessutom ett bra förtält kan du ha det uppe året om utan att behöva ta ned det mellan säsongerna.

Ett vanligt argument emot förtält är att det är bökigt att sätta upp för korta campingturer. Detta behöver inte vara sant beroende på vilket tält du har. Om man campar ofta lär man sig sätta upp förtältet medans grillen blir varm.

Skaffa förtält för att göra din campingtur till en mysigare upplevelse.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.