Nyheter Husvagn.se

Camping i Bohuslän

Husvagn.se 2021-06-21

Betalt samarbete med First Camp 

Midsommar är på ingång, och om ett par veckor börjar semestern och sommarens ljusa kvällar ska spenderas på några av Sveriges vackraste platser! Här tipsar vi om tre härliga campingar i Bohuslän, några av Sveriges allra mest populära sommardestinationer. Med saltstänkta klippor, skaldjur, båtturer och finkornig sand är Bohuskusten ett måste denna sommar.

Campingar i Bohusläng - sponsrat samarbete med First Camp.

First Camp, Skandinaviens största campingkedja, har tre campingar på Bohuskusten, vad sägs om att upptäcka familjevänliga campingarna Edsvik – Grebbestad och Solvik – Kungshamn i sommar? Eller varför inte husbilisternas favorit City – Strömstad?

Edsvik – Grebbestad

First Camp Edsvik – Grebbestad är en omtyckt familjecamping strax utanför Grebbestad. Området bjuder på oerhört vacker natur. Här njuter ni av sol och salta bad vid campingens fina och barnvänliga strand eller på de varma västkustklipporna. Inför säsongen har ett helt nytt centrumhus med reception och butik byggts på området. Detta vill ni inte missa!

3 snabba om Edsvik:

- Stort aktivitetsprogram med barnklubb, träning och kvällsunderhållning (v. 27-32)

- Cykelavstånd till Grebbestad

- Naturreservatet Tjurpannan är en trevlig utflykt

Missa inte: Midsommarfirande fredag 25/6

Solvik – Kungshamn

Inte mycket kan mäta sig med havsutsikten från First Camp Solvik – Kungshamn. Här campar du kungligt med Bohuslän och Bästkusten nedanför dina fötter. Här är det lätt att koppla av – njut av det familjevänliga havsbadet (ca 700 m från campingen). Spela äventyrsgolf med familjen och låt barnen rumla runt på lekplatsen.

3 snabba om Solvik:

- Stort aktivitetsprogram med barnklubb, träning och kvällsunderhållning (v. 27-32)

- Endast 5 km till Smögenbryggan

- Soteleden är ett bra utflyktsmål

Missa inte: Midsommarfirande fredag 25/6

City – Strömstad

First Camp City - Strömstad är en lugn camping med en vacker utsikt över skärgården. Här kan du koppla av och njuta av din semester på riktigt. Här på har du även nära till Strömstad centrum som har ett stort utbud av både shopping, restauranger och olika aktiviteter. En annan populär utflykt är till Kosteröarna utanför Strömstad, dit du tar dig med färjor över dagen. På campingen finns en butik, cyklar att hyra samt ett par roliga utomhuslekar.

3 snabba om Strömstad:

- Husbilsplatser med Bohusläns mest slående utsikt

- Båtutflykter till Kosteröarna

- Promenadavstånd till hamnen

Missa inte: Unna dig en övernattning i Kosterstuga Plus. Stugor med hotellstandard där sänglinne, lakan och städ ingår! Utsikten över havet är inte heller helt fel.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.