Nyheter Husvagn.se

Campcation lanserar app för direktbokning

Husvagn.se 2023-05-09

Campcation är Nordens största bokningssida för campingar och ställplatser. Nu lanserar de en app som ska förenkla bokningen och tillgången.


Med Campcations nya innovativa app får du tillgång till över 800 campingar, glampingar och ställplatser i Norden. Detta gör både semesterplanering och bokning enklare.

– Campcation-appen förvandlar campingbokningar till en smidig och stressfri upplevelse, vilket gör att våra användare enkelt kan fokusera på att njuta av sitt äventyr i Norden, säger Johanna Raga Waronen, VD för Campcation.

Hon fortsätter:

– Vår vision är att göra Campcation till den främsta plattformen för att utforska och uppleva Norden på ett hållbart och spännande sätt, och denna app är ett stort steg i rätt riktning.

I appen hittar du information om faciliteter, priser och tillgänglighet – som administreras direkt av respektive anläggning. I Campcations app kan du dessutom boka din campingsemester, något inte alla campingappar erbjuder. Här kan du boka och betala, reservera din favoritplats med platsbokning, använda smidiga filterfunktioner och lägga till saker som frukost och slutstädning.

Appen laddar du ner gratis i App Store och Google Play, sök på ”Campcation”.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.