Nyheter Husvagn.se

Cabby 2016

Madelene Kristensson 2015-08-21

Nu presenterar Cabby nästa års nyheter.

Källa: Cabby Bild: Öivind Lund (CC BY-SA 3.0)

Inför kommande husvagnssäsong bjuder Cabby på "Cabbymetoden 2.0", där tillverkaren utvecklat sin isolering ytterligare, vilket utöver bättre isolering även skapar bättre stadga och ljuddämpning.

- Med den vidareutvecklade skumtekniken för bälgar och tak har vi tagit vår redan överlägsna teknik ytterligare några steg framåt. Tillsammans med ett värmesystem anpassat för nordiska vintrar, får man en mycket god boendekomfort året runt, kommenterar Cabby i ett pressmeddelande.

Cabby kan även stoltsera med den enda nordiska husvagnen där slät plåt är standard på samtliga vagnar samt ett gediget modellprogram bestående av 37 planlösningar om två serier: Comfort och Caienna. Dessutom finns flertalet tillval för att skapa en unik vagn.

Tillverkaren har även utvecklat sin familjevagn 800 F3F Family och erbjuder nu 900 F4F Family. Husvagnen har många planlösningar, där det bland annat går att välja skjutdörrsgarderob med torkskåp och garderob med hurtsar. Nyheter är även det största köket som någonsin tillverkats av Cabby samt den största soffgruppen i dag.

Lösningar för sovrummet är tryckavlastande madrasser samt en tvärställd dubbelsäng med elektrisk och justerbar rygg. Hos modellerna 800 LXT och QXT har Cabby satsat på sitt lyxigaste badrum hittills. Här hittas nu en specialgolvmatta som påminner om kakel, större speglar, mycket förvaringsmöjligheter och en förbränningstoalett.

Samtidigt har Cabby Family Edition 650 F2C fått extra utrustning i form av eget tygkoncept, mikrovågsugn, TV-antenn, CD-spelare, nedfallskydd, draperier som rumsavskiljare, svart kakelvägg i kök samt en svart frontskiva på kylskåp. Dessutom har priset sänkts.

- Med ett ständigt utvecklingsarbete och förfiningar in i minsta komponent är vi självklart nöjda med årets vagnar. Våra husvagnar ger uttryck för säkerhet, komfort och känsla i varje detalj. Högsta kvalitet rakt igenom. 2016 års modeller återspeglar resultatet av våra ansträngningar, skriver husvagnstillverkaren.

Fler nyheter