Nyheter Husvagn.se

Boka säsongsplats online hos First Camp

Husvagn.se 2023-11-29

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

Nu kan du boka säsongsplats för sommaren 2024 online hos First Camp. Detta är en stor nyhet för i år – så se till att säkra din plats redan idag!


Foto: First Camp

I år har du möjlighet att boka sommarsäsongsplats för 2024 online hos First Camp. Genom att boka säsongsplats på en camping maxar du semesterkänslan och kan stanna på din favoritplats hela sommaren. Du får dessutom möjlighet att spendera Kristi himmelsfärd, pingst, midsommar och alla både för- och sensommardagar på samma camping.

Du bokar din säsongsplats på First Camps hemsida och där väljer du själv vilken plats du önskar på en karta. Du får en bokningsbekräftelse på mejl och efter några dagar får du ett säsongsavtal mejlat till dig.

Boka säsongsplats hos First Camp


Positivt bemötande av befintliga gäster

Mikael Wåhlund, ansvarig för Säsongsstrategi hos First Camp, berättar om bakgrunden till den nya satsningen.

- I somras började vi med onlinebokning av säsongsplatser inför 2024. Vi började med att erbjuda våra befintliga säsongsgäster möjligheten att digitalt boka samma plats för nästa sommar. Gästerna upplevde detta som smidigt och gav ett positivt bemötande.

Mikael Wåhlund fortsätter:

- Vi har ett antal säsongsplatser kvar för sommaren 2024 och dessa har vi gjort bokningsbara online för alla på vår hemsida.


Mikael Wåhlund, ansvarig för Säsongsstrategi hos First Camp.


Boka plats via karta 

På First Camps hemsida ser du antalet lediga säsongsplatser på destinationen du vill bo på. Sedan kan du söka upp platserna på en karta och välja plats efter vad du har för önskemål.

- Har du barn kanske du vill bo nära en lekplats. Någon tycker att det är bekvämt att ha nära till servicebyggnaden medan andra vill ha en plats nära havet eller sjön för att få en fin utsikt. Har du hund kanske en plats nära ytterkant är bra så att du enkelt kan ta dig ut från området, säger Mikael Wåhlund.

Det går såklart att anmäla intresse för andra säsonger också och inom en snar framtid kommer du att kunna boka alla säsonger online hos First Camp. 

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.