Går att klippa till
VidaXL tältmatta

Förtältsmatta med god andningsförmåga som går att klippa till.

Produktegenskaper

  • Går att klippa till efter önskad storlek
  • Väderbeständig och andningsbar
  • Integrerade öljetter för praktisk fastsättning

Produktöversikt

Med VidaXL tältmatta får du en mer bekväm campingresa och du placerar mattan i ditt förtält, under husvagnsmarkisen eller på uteplatsen. Den är gjord i polyeten med hög densitet och god andningsförmåga. Mattan har integrerade öljetter som gör att du kan sätta fast den. Du kan också klippa till den till önskad storlek för att bättre passa ditt förtält. Du håller rent förtältsmattan med vatten. Den finns i fler storlekar.

Storlek: B 250 cm x L 400 cm

Material: Högdensitetspolyeten (HDPE)


God andningsförmåga
Briv Förtält Brivsmatta

En matta med god andningsförmåga och öljetter för lätt fixering.

Produktegenskaper

  • God andningsförmåga
  • Öljetter för lättare fixering i underlaget
  • Finns i flera storlekar

Produktöversikt

Förtältsmattan från Briv är en mycket uppskattad matta i en grågrön färg med god andningsförmåga. Mattan har fållande kanter och öljetter för att lättare fixeras i underlaget. Den finns i både större och mindre storlekar.

Storlek: B 600 cm x L 300 cm

Vikt: 6 kg

Material: Polyester


Miljövänligt val
Isabella Carpet Dawn

Ett miljövänligt val som finns i flera storlekar och färger.

Produktegenskaper

  • Kan klippas efter önskemål
  • Finns i flera färger
  • Ett miljövänligt val

Produktöversikt

Isabella Carpet Dawn är en matta i elegant design till ditt förtält. Den är gjord av vävda nylontrådar som har blandats med PVC och efterbehandlats med en värmepress. Mattan kan klippas till för att passa ditt förtält utan att få fransiga kanter. Den är miljövänlig och tillverkad av förnybar energi. Tältmattan finns i flera olika färger och storlekar.

Storlek: B 250-300 cm x L 300-900 cm

Material: Nylon och PVC


Köpguide: Därför ska du köpa förtältsmatta till husvagnen

Köp en förtältsmatta till din husvagn för att få en mer ombonad känsla. Det finns flera storlekar, modeller och många fördelar med att införskaffa en förtältsmatta. Du kan både använda den i förtältet och under en markis.

Snyggare med förtältsmatta

En förtältsmatta ger en mer mysig och ombonad känsla i ditt förtält. Det är både snyggare och mer bekvämt än att gå på en vanlig tältmatta eller bara gräs. Det är som ett mjukare golv att sätta fötterna i, vilket är särskilt trevlig när du går utan skor. Helhetsbilden blir ännu bättre och grannarna kommer garanterat vilja komma över på ett glas vin en kyligare kväll. Välj en färg som matchar din husvagn, förtält eller helt enkelt smak.

Ger mer värme

Har du ett underlag till förtältet ger det också mer värme. Är du frusen av dig är en tältmatta ett enkelt sätt att öka värmen på. Det i kombination med en gasolvärmare förhöjer din campingupplevelse. Vill du ha ännu mer värme kan du satsa på ett förtältsgolv.

Lättare att hålla rent

Har du inget underlag till dina campingmöbler kan de sjunka ner i marken. Med en matta undviker du det. Samtidigt samlar en matta lättare upp gräs, grus och smuts så att du inte får in det i husvagnen. Mattan är också lätt att sopa rent eller bara ta utanför förtältet och skaka av.

Storlek och material

De vanligaste storlekarna följer ditt förtält och har en bredd på 2,5 meter, 3 meter eller 3,5 meter. Vissa förtältsmattor går att klippa till önskad storlek. Många utomhusmattor är tillverkade i polyester, nylon och polypropylen. Du kan både hitta lite mer påkostade mattor och enklare varianter. Vill du kunna sätta fast mattan för att förhindra att den glider runt ska du välja en med öglor.

Rengöring av förtältsmatta

Mattan ligger på gräset och är det blött ute kan mattan också bli blöt och smutsig. Du kan till exempel lägga en presenning under mattan för att minska smutsen. Mattorna är lätta att rengöra genom att spola av med vatten och eventuellt skrubba för att sedan låt torka i solen.

Förtältsmatta till husvagn.

Läs också: Förtält till husvagn – därför ska du köpa detta

Läs också: Husvagnsmarkis – olika modeller och tillbehör

Läs också: Välj rätt gasolvärmare till förtältet


Redaktionen
Husbil.se
info@husbil.se