Nyheter Husvagn.se

Sakerna du inte får glömma på höstturen!

Husvagn.se 2018-10-17

Ska du ta en sväng med husbilen eller husvagnen i höst? Då finns det en del grejer du bara inte får glömma. Vi listar dem här!

När du ger dig ut på tur är det lätt att glömma saker och det är aldrig bra. Det brukar nämligen betyda onödiga köp längs vägen och en ganska irriterad stämning. Så för se till att det inte händer nästa gång har vi skapat den ultimata packlistan för höstcamping-semestern!

  • Varma kläder och skorHösten är en ruskig och lite kall säsong och det kräver varma kläder och skor. Tänk lager på lager så hamnar du helt rätt. Även stövlar och regnjacka är fördelaktigt att packa ner!

  • Stormkök - Oberoende av om din husvagn har ett kök bör du packa ned stormköket. Varför kanske du undrar? Jo, för att om köket i husvagnen slutar fungera blir det ganska besvärligt. Säkra upp och packa ned ett extra kök.


  • Täcken och lakan - För att säkra värmen under nätterna är täcken och lakan otroligt viktiga - så glöm inte dem!


  • Möbler - När den vackra höstsolen tittar fram finns det inget mysigare än att sätta sig utanför husvagnen för att njuta och lapa i sig solen. Då är det praktiskt att ha med sig möblemanget.


  • Första hjälpen-kit - Vid svampplockning och diverse andra höstaktiviteter kan man i värsta fall råka skada sig. Ett första hjälpen-kit hjälper dig i de flesta kriser. 


  • Myggmedel...- Dessvärre lever fortfarande myggen gott i stora delar av vårt avlånga land. Därför är det inte riktigt dags att lägga myggmedlet på hyllan riktigt ännu. Se till att du har det med dig så du slipper ligga sömnlös med kliande ben!


  • Ficklampa - Som nämnt innebär hösten att mörkret tittar in lite tidigare än på sommaren. Som vi vet är det svårt att hitta i det där mörkret ibland, då är det bra att ha en ficklampa nära till hands. Antingen om du behöver ge dig ut i natten för att hitta en toalett eller fixa tältet som nästan blåst iväg. 

Fler nyheter