Nyheter Husvagn.se

Populäraste husvagnsmodellerna 2021

Husvagn.se 2021-12-20

Under året har vi haft många besökare som varit nyfikna på de olika husvagnsmodellerna som vi har på husvagn.se. Se vår sammanställande lista över de mest populära husvagnsmodellerna 2021, enligt vår söktjänst över husvagnar.

Populäraste husvagnsmodellerna 2021.

Under 2021 hade vi cirka 130 000 sökningar i vår populära tjänst ”jämför husvagnar”. Här kan du ta del av de populäraste husvagnsmodellerna 2021 från några av de största husvagnsleverantörerna. Siffrorna avser perioden mellan 1 januari 2021 och 15 december 2021.

Bürstner Premio 550 TK

Bürstners husvagnsmodell Premio.

Bürstners husvagnsmodell Premio är en bästsäljande med alla fördelar en husvagn kan erbjuda. Husvagnen finns med olika planlösningsalternativ som alla ger en trevlig hemkänsla. Bürstner Premio är en av de populäraste modellerna på husvagn.se. Modellen Bürstner Premio 550 TK har sex till sju sovplatser och passar både för dig som campar på tu man hand eller med familjen. Enligt Bürstner själva är det en utrymmeskonstnär med ett tilltalande pris. Husvagnen har en längd på 8,03 meter, en bredd på 2,5 meter och en totalvikt på 1650 kilo.

Se alla husvagnar från Bürstner

Dethleffs c'joy 460 LE

Dethleffs c'joy 460 LE

Dethleffs c'joy är en husvagnsserie med allt du behöver för att uppleva en stor frihetskänsla. Tack vare det kompakta yttermåttet och den låga vikten passar den extra bra för mindre personbilar. Det är en perfekt nybörjarhusvagn och det finns gott om förvaringsutrymme. Dethleffs c'joy 460 LE är en populär modell på husvagn.se. Den har en totalvikt på 1200 kilo, en bredd på 2,12 meter och en totallängd på 6,74 meter. Husvagnen har upp till tre sovplatser.

Se alla husvagnar från Dethleffs

Polar 560

Polar 560

Polarvagnen har flera olika husvagnsmodeller att välja mellan, beroende på hur många ni är och om ni planerar att åka runt eller istället ha husvagnen uppställd på ett och samma ställe. Polar 560 är Polarvagnens mest populära modell och den passar perfekt för två personer som vill ha en lagom stor vagn. Den är lätt att parkera och är ett bra alternativ för den som vill ha en aktiv campingsemester och besöka flera platser. Husvagnen finns i flera olika planlösningar, beroende på om du till exempel vill prioritera sängplatser eller ett mer rymligt kök. Husvagnen har två till fem sovplatser, då soffan också kan bäddas ut till extra sovplatser. Den har en totalvikt på 1700 kilo, en bredd på 2,5 meter och en längd på 7,71 meter.

Se alla husvagnar från Polar

Polar 590

Polar 590

Polarvagnen har flera olika husvagnsmodeller att välja mellan, beroende på hur många ni är och om ni planerar att åka runt eller istället ha husvagnen uppställd på ett och samma ställe. Polar 590 är populär på husvagn.se och är en flexibel husvagn och kan anpassas efter dina behov. Är ni två i familjen blir det ett lyxigt boende med extra plats. Är ni fler har husvagnen sovplatser för upp till fem personer. Barnfamiljer uppskattar särskilt barnkammarlösningen med våningssäng. Detta är en lagom stor husvagn för dig som vill vara aktiv på semestern och åka runt. Husvagnen har en totalvikt på 1800 kilo, en bredd på 2,5 meter och en längd på 7,90 meter.

Se alla husvagnar från Polar

Dethleffs c'joy 410 LK

Dethleffs c'joy 410 LK

Dethleffs husvagnsserie c'joy har allt du behöver för att uppleva en stor frihetskänsla. Tack vare det kompakta yttermåttet och den låga vikten passar den extra bra för mindre personbilar. Det är en perfekt nybörjarhusvagn och det finns gott om förvaringsutrymme. Dethleffs c'joy 410 LK är en av de mest populära modellerna på husvagn.se och har upp till fem sovplatser. Den har en totalvikt på 1100 kilo, en bredd på 2,12 meter och en längd på 6,24 meter.

Se alla husvagnar från Dethleffs

LMC Sassino 460 E 

LMC Sassino 460 E

LMC Sassino är en mångsidig husvagn och en perfekt nybörjarmodell för unga och familjer som vill upptäcka friheten med en husvagnssemester. Den finns i kompakta och genomtänkta huvsagnsmodeller. Husvagnarna har smarta lösningar med många förvaringsmöjligheter, praktiskt kök och problem fri laddning av elektroniska prylar med integrerade USB-uttag i sänglampan. En av de mest populära på husvagn.se är LMC Sassino 460 E som har två till fyra sovplatser. Den har en totalvikt på 1200 kilo, en bredd på 2,3 meter och en längd på 6,75 meter.

Se alla husvagnar från LMC

LMC Style 450 D 

LMC Style 450 D

Style är en LMC:s mest kompakta husvagnsserie och det finns elva olika layouter att välja mellan. Det är en flexibel modell för familjesemestern med hög komfort och tidlös ung design. LMC Style 450 D är den husvagn som är mest populär på husvagn.se och den har två till fyra sovplatser. Totalvikten är på 1360 kilo, den har en bredd på 2,3 meter och en totallängd på 7,352 meter.

Se alla husvagnar från LMC

Är du intresserad av årets mest populära husbilsmodeller hittar du det på vår systersajt husbil.se.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.