Nyheter Husvagn.se

Hobby lanserar mobilapp

Madelene Kristensson 2015-09-10

Under Elmia Husvagn Husbil presenterar Hobby Caravan en app för mobilen som ska underlätta husvagnslivet. Det skriver Elmia i ett pressmeddelande.

Källa: Bild: Elmia Press

Mobilappen som utvecklats på uppdrag av Hobby Caravan innehåller ett styrsystem som ska göra husvagnslivet "enklare, roligare och smartare".

- Det är en jättesatsning som andas framtid, kommenterar Håkan Jägmar, koordinator Hobby Caravan, i pressmeddelandet.

Appen gör det möjligt att kontrollera husvagnen, eller husbilen, direkt via mobiltelefonen. Styrsystemet, kallat MyHobby, innebär att användaren kan övervaka elförbrukningen och batteritiden, släcka och tända belysning samt informeras om husvagnens temperatur utan att faktiskt fysiskt vara på plats. Enda kravet för styrsystemet är att kunden har en Hobby-husvagn av årsmodell 2015 eller senare och att systemet väljs som tillval vid köp.

Dessutom har appen en kommunikationsdel där användare kostnadsfritt kan bygga en husvagn och söka efter närmaste campingplats.

- Vi lyssnar ständigt av marknaden och inser att det här kommer att vara en naturlig del av framtiden. Det känns riktigt kul att vi kan erbjuda det här redan nu, säger Jägmar.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.