Nyheter Husvagn.se

Campingar nära Kneippbyn – 4 tips

Husvagn.se 2024-04-29

På Gotland finns det något att göra för hela familjen och Kneippbyns Sommar- & Vattenland är en favoritattraktion för barnfamiljer.

Kneippbyn ResortFoto: Kneippbyn Resort

Kneippbyns Sommar- & Vattenland

Kneippbyns Sommar- och Vattenland ligger på Gotland, tre kilometer söder om Visby och lockar med något att göra för hela familjen.

I Kneippbyns Sommarland är Villa Villekulla i centrum – originalhuset från filmerna och serierna. Här finns över 25 aktiviteter att ta del av till doften av nypoppade popcorn och sockervadd. Det finns hoppslott, trampbåtar och möjlighet till guldvaskning. Du har dessutom chans att träffa Pippi, som kommer på besök flera gånger varje dag.

I Kneippbyns Vattenland finns spännande åkupplevelser för hela familjen. För familjens yngsta medlemmar finns det två babypooler och de modigaste barnen kan kasta sig ut i Bullet, Shark River eller den världsunika Half pipe. Vattenlandet 17 nedfarter i nio banor och sju pooler med olika teman. Vid poolen Lagunen kan familjen ta det lugnt i en solsäng bland palmer, äta glass eller bada i den tempererade poolen.

Kneippbyn ResortFoto: Kneippbyn Resort

Kneippbyn Resort Visby

Det finns flera campingar i närheten av  Kneippbyn Sommar- & Vattenland och granne hittar du deras egna camping Kneippbyn Resort Visby. Gotlands enda femstjärniga camping är belägen i natursköna miljöer precis intill havet och här får barnen en riktig drömsemester. Campingen har 200 bokningsbara campingtomter för husvagn, husbil och tält där många har en vacker havsutsikt.Det finns två moderna servicehus med faciliteter som kök, dusch och bra tvättmöjligheter.Förutom camping finns det bed & breakfast, hotell, stuga och lägenhet.

Visby Strandby - Norderstrands Camping

Visby Strandby - Norderstrands Camping är Visbys enda camping och den ligger några hundra meter norr om ringmuren. Härifrån tar det cirka 14 minuter att ta sig till Kneippbyn Sommar- & Vattenland. Campingen har runt 100 campingtomter för husvagn, husbil och tält – alla ligger utmed havet med en vacker havsutsikt. Campingen erbjuder även stugor, glamping och i tältbyn står tälten färdiguppställda och redo för din semester. Här är det lätt att kombinera lata dagar på stranden med ett brett utbud av aktiviteter som padel fina

Snäck Camping

Snäck Camping ligger vackert vid havet med egen sandstrand och cykelavstånd till Visby. Det tar runt 16 minuter att ta sig till Kneippbyns Sommar- & Vattenland. På campingen finns 149 campingtomter med el som ligger utspridda i en sluttning mot stranden. Här bor du i husvagn, husbil, tält eller stuga. På området finns det lekplats, poolområde och i restaurang Snack kan du äta och dricka gott.

Se alla campingar på Gotland 

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.