Nyheter Husvagn.se

Vi besöker Bornholm med husvagn – bildreportage

Husvagn.se 2024-06-07

Stefan och Lisbeth har åkt med husvagnen till Bornholm och delar med sig av bilder och tips till dig som är sugen på att åka hit. Bornholm är en hållbar semesterö i Danmark med vackra stränder, granitklippor och ett grönt landskap. Här kan du inspireras av vårt bildreportage om Bornholm!

Färjan till Bornholm tar 80 minuter från Ystad. Det finns taxfree ombord.Färjan till Bornholm tar 80 minuter från Ystad. Det finns taxfree ombord.

Här fikar vi under cykelturen i Svaneke hamn.Bornholm är mycket populärt som en cykelsemester. Här fikar vi under cykelturen i Svaneke hamn. Lite förvånande var att se så många vandrare på ön.

Det finns inga markerade platser på campingen. Här får du ställa dig var du vill.Det finns inga markerade platser på campingen. Här får du ställa dig var du vill.

Här är Dueodde strand i lite morgondis. Sanden är så fin att den har använts i timglas.Här är Dueodde strand i lite morgondis. Sanden är så fin att den har använts i timglas.

Här är en av de omtalade medeltida rundkyrkorna på Bornholm.Här är en av de omtalade medeltida rundkyrkorna på Bornholm.

Här är en annan rundkyrka.Här är en annan rundkyrka vi besökte.

Ett smörrebröd är ett måste Danmark. Här är vi på Gudhjems rökeri och äter ”Sol over Gudhjem”.Ett smörrebröd är ett måste Danmark. Här är vi på Gudhjems rökeri och äter ”Sol over Gudhjem”.

Gudhjems rökeri är en liten pärla på Bornholm.Gudhjems rökeri är en liten pärla på Bornholm.

Borgen Hammershus är den mest kända turistattraktionen på ön.

Borgen Hammershus är den mest kända turistattraktionen på ön.Borgen Hammershus är den mest kända turistattraktionen på ön.

Så här vacker var utsikten från Hammershus.Så här vacker var utsikten från Hammershus.

Färja med husvagn tur och retur och tre nätter på camping kostade 2693 kronor. Vi bokade paketresa via Book Bornholm. På deras hemsida hittar ni också allt matnyttigt om Bornholm.

Campinghälsningar,
Stefan & Lisbeth för Husvagn.se

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.