Nyheter Husvagn.se

Ta med barnbarnen på camping

Husvagn.se 2023-03-02

Vill du ta med barnbarnen när du ska åka och campa med husvagnen? Kronocamping i Lidköping har ett barnbarnspaket som gör att du kan få några härliga dagar tillsammans med dina barnbarn i sommar.

Har du barnbarn som du vill spendera sommarens semester med? Kronocamping har ett barnbarnspaket som gäller för vecka 27 eller 32. Perfekt om föräldrarna behöver barnpassning när de jobbar eller om du vill få kvalitetstid med barnbarnen.

Kronocamping har ett brett utbud av barnvänliga aktiviteter för stora och små. Här kan ni spela äventyrsgolf, ta en cykeltur tillsammans eller upptäcka aktivitetshuset där barnen kan vara med i barnklubb. Campingen har tempererade pooler och i närheten finns en barnvänlig strand. När barnbarnen är glassugna finns det ett populärt glasscafé och ni kan äta en trevlig middag på restaurang Sjökanten.

I närheten av campingen ligger Skara sommarland, Läcköslott, Vänermuseet och Krokens Alpacka i Trässberg. I Lidköping finns dessutom en mysig lantgård med kaniner, afrikanska dvärggetter, shettlandsponny och åsna.

1 spel på äventyrsgolfbanan.
- 1 tur och retur med turisttåget camping–centrum–camping, en fika på Garströms konditori i centrala Lidköping.
- 1 besök på Stadsnära Lantgården inklusive 1 fika.
- Fri tillgång till tempererade utomhusbassänger.
- Fri tillgång till barnklubben.
- Fritt Wifi.

Pris camping från 1 465 kr

Pris stuga från 2 400 kr, extra person 215 kr

Paketet avser två vuxna och två barn. Välj mellan perioden 2-6/7 2023 och 6-10/8 2023.

Fler nyheter