Nyheter Husvagn.se

Fritid Österlen vinnare av Campingpriset 2022

Husvagn.se 2022-03-25

Fritid Österlen blev en av vinnarna av det Svenska Campingpriset 2022 under SCR Svensk Campings årskonferens. Detta är ett pris som delas ut till framstående företagare.

Fritid Österlen blev en av vinnarna av det Svenska Campingpriset 2022

Under SCR Svensk Campings årskonferens delades det Svenska Campingpriset ut till framstående företagare i flera olika kategorier.

- De senaste åren har varit unika på många sätt. Camping, utomhusupplevelser och svenska resmål har hamnat i fokus för allt fler turister och många av SCR:s medlemsföretag har utvecklats i ett högt tempo. Med Svenska Campingpriset vill vi uppmärksamma några av alla dessa entreprenörer lite extra säger, Peter Jansson, tf vd på SCR Svensk Camping.

Priset för Årets företagare delades ut till Ola och Anna Ambuhm på Fritid Österlen. Under namnet Campinggruppen driver de Tobisviks Camping, Falsterbo Resort, Barsebäck Strand och Trelleborg Strand i Skåne. På bara några år har de fått familjeföretaget att växa. Detta genom fler campingar och att ha utvecklat dessa till resorts med barnklubbar, träningskoncept och underhållning. I en fortsatt utveckling mot framtiden jobbar de med digitalisering, satsar på en internationell marknad och jobbar mot en hållbar utveckling genom arbetet för att bli Green Key-certifierade.

Campingar som ingår i Campinggruppen

Tobisviks Camping

Tobisviks Camping är en fyrstjärnig anläggning i Simrishamn på Österlen, med havet som närmsta granne. Den har runt 300 campingplatser med plats för husvagn, husbil, tält eller möjlighet att hyra stuga och villavagn och öppet året om.

Falsterbo Resort

Falsterbo Resort är en camping med fyra stjärnor som ligger på Falsterbonäset, bara några hundra meter från vit sandstrand och kristallklart vatten. Området lockar till härliga havsbad, kitesurfing, cykling, vandring och fågelskådning. Campingen har 380 campingplatser med plats för husvagn, husbil och tält och det finns aktiviteter för hela familjen.

Läs också: Camping i Skåne – vi besöker Falsterbo Camping & Resort

Barsebäck Strand

Barsebäck Strand ligger på bästa strandläge med havet och strandbrygga som närmaste granne. Det är en lugn och familjevänlig camping med 110 campingtomter, ställplatser och campingstugor. Bland aktivitetsutbudet finns något för alla i familjen. I närheten finns golf i världsklass och sydvästra Skånes största sammanhängande friluftsområden.

Trelleborg Strand

Trelleborg Strand är en trestjärnig camping i naturnära miljöer, perfekt för barnfamiljer. Det finns många aktiviteter att välja mellan som lekplats, minigolf, bryggbad, tennis, boule, padel, beachvolleyboll, cykling och kitesurfing. Campingen har 144 campingtomter, tältplatser, stugor och nyrenoverade servicehus.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.