Nyheter Husvagn.se

Testa på säsongslivet hos First Camp

Husvagn.se 2024-07-03

BETALT SAMARBETE MED FIRST CAMP

Funderar du på att säsongscampa, men vill prova innan du bestämmer dig? Nu har First Camp en kampanj där du kan testa på säsongslivet en helg i sommar.

Kampanj - prova på säsong hos First Camp. Foto: First Camp 

Hos First Camp kan du boka helgen vecka 32 eller 36 för att testa på säsongslivet på en av deras många destinationer. Gillade du upplevelsen kan du boka säsongsplats för 2025 och få summan av helgen i rabatt.

Du får möjlighet att uppleva stämningen på campingen, prova på aktiviteterna och ställa frågor till personalen. Samlar ni ihop vänner och familj för den här helgen kanske det slutar med att ni bokar en säsongsplats bredvid varandra.

Boka vecka 32 eller 36

Vill du testa en destination med aktiviteter kan du göra det vecka 32. Då kan du ta del av barnklubb, träning och underhållning för hela familjen. Vill du prova säsongslivet när det är lite lugnare kan du boka in vecka 36. Välj en destination med charmig natur och lär känna området i lugn och ro. I receptionen bjuder personalen på kaffe och svarar på frågor.

Fördelar med säsongscamping

Det finns många fördelar med att boka säsongscamping hos First Camp. Det är en härlig gemenskap – boka bredvid familj och vänner eller lär känna andra säsongsfamiljer på campingen. Det är tryggt, enkelt och smidigt att ha semestern säkrad. Du kan komma och gå som du vill. Vill du njuta av camping under lågsäsong finns det möjlighet att boka för- och eftersäsong. Då kan du ta del av vårens första soliga dagar och sensommarens ljumna kvällar.

Då öppnar säsongsbokningen

Säsongsbokningen för 2025 öppnar 5/9-2024, men hittar du en plats som är ledig så kan du boka den direkt genom att prata med destinationen. Kampanjen gäller för alla destinationer som erbjuder säsongsplats och det går att boka säsongsplats för antingen sommar-, för- eller eftersäsong med kampanjen.

Mer information hos First Camp

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.