Nyheter Husvagn.se

Omtyckta familjecampingar att ställa husvagnen på

Husvagn.se 2017-11-24

Längtar du och familjen redan till sommar och husvagnsliv? Här tipsar vi om några av landets familjecampingar – dröm er bort från snö och minusgrader och planera inför värme och ledighet. Vill ni campa under högsäsong är det bara bra att ha framförhållning och boka både campingplats och husvagn i god tid.

Halländska Skrea Camping – perfekt för husvagn och barnfamiljer

Skrea Camping ligger i halländska Falkenberg och har allt som barnfamiljen kan önska sig. Ställ husbilen och dra iväg till någon av campingens fyra lekplatser, spela minigolf eller besök lekrummet för att pyssla, se på film och annat kul. Gillar ni bollspel och poängpromenad är det hit ni ska styra kosan med husvagnen.

Campingen är granne med havet och natursköna Skrea Strand. Lämna husvagnen för att njuta av den kilometerlånga strandens finkorniga, ljusa sand och barnvänliga, långgrunda vatten. Här blåser de friska västkustvindarna och havet bjuder på bra surf för den som gillar att bemästra vågorna på brädan. Har ni med er fyrfota vän finns badmöjligheter även för denna. Har vovven inte varit med i husvagnen tidigare? Vad bra att ni har god tid på er att vänja hunden vid husvagnslivet.

Matlagningen i husvagnen och mysiga måltider i förtältet kan kombineras med restaurangmat till familjevänliga priser.

Daftö Camping & Resort – femstjärnigt husvagnsliv för familjen

Fem-stjärniga campingen Daftö ligger också på Västkusten och erbjuder sina campinggäster flera olika områden att bo på. Anledningen till att många barnfamiljer väljer att styra husvagnen mot Daftö heter Daftöland. Då brukar områden som Höglandet eller Mittlandet passa alldeles utmärkt att bo i.

Väljer ni att parkera på Höglandet ligger nöjesparken Daftöland bara stenkast från husvagnen. I parken, där allting har pirattema, finns äventyr för både stora och små barn. Med skattjakt, flumeride, hoppbåtar, sagoslott, hinderbana och piratshow blir det aldrig tråkigt.

När ni kommer tillbaks till husvagnen efter en fartfylld dag kan det vara skönt att slippa matlagning. Då är det tur att ni kan ni välja och vraka bland Daftös hela tre restauranger med pannkakor, korv och annat gott.

Farstanäs Havsbad och Familjecamping – naturskön plats för barnfamiljen

Farstanäs Havsbad och Familjecamping är Stockholmsregionens största familjecamping och har plats för husvagnar, husbilar och tält. Här slår ni faktiskt ner förtältets pinnar mitt i ett naturreservat och har tillgång till båt, fiske, bordtennis, minigolf och badminton. Många barnfamiljer väljer att fira midsommar här, år efter år.

I campingens butik kan ni handla på er det viktigaste och i restaurangen kan hela familjen njuta av Dagens rätt eller olika grillrätter. Givetvis finns det möjlighet att tvätta kläder – ett måste för barnfamiljernas fort växande klädhögar.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.