Nyheter Husvagn.se

Camping på höstlovet 2023

Husvagn.se 2023-10-13

Campinglivet behöver inte ta slut bara för att hösten är här – det finns flera campingar som har öppet även under hösten. Här får du tips på höstlovs-öppna campingar med spännande halloweenaktiviteter.

När sommaren är slut stänger många campingar ner för säsongen och husvagnen ställs av och vinterförvaras. Men hösten är en fin tid att campa på och det finns flera anläggningar som har öppet året om, redo att ta emot campingsugna gäster oavsett årstid. Särskilt höstlovet är ett perfekt tillfälle att ge sig ut med husvagnen tillsammans med familjen för att uppleva en av årets absolut färgstarkaste perioder på någon av Sveriges alla campingar.

Bästa campingarna att fira höstlovet på 2023

Här får du campingplatser som satsar på hösten och som erbjuder särskilda höstlovspaket och trevliga aktiviteter för hela familjen!


Hafsten Resort & Camping, Uddevalla

Måndag 30 oktober – söndag 5 november 2023

Fira halloween på Haftstens Resort & Camping.

Hafsten Resort & Camping är en femstjärnig camping som ligger på en halvö i Uddevalla med vacker utsikt över hav och öar. Det är en populär camping som har öppet året om.

Under höstlovet har Hafsten halloweentema för dig som önskar ta med barnen på en riktigt läskig campingsemester. Det kommer att finnas mycket att göra och något för hela familjen att roa sig med. De erbjuder aktiviteter som pumpakarvning, halloweenpyssel, spökklättring i den populära höghöjdsbanan, spökvandring, music quiz och tipspromenad med korvgrillning. Dessutom har det stora poolområdet med uppvärmt vatten öppet för alla badsugna gäster. På menyn kommer campingen att erbjuda en spännande höstbuffé.

Du som checkar in och har bokat halloweenpaket får en spännande goodiebag att dekorera husvagnen, husbilen eller stugan med.

På söndagen vecka 44 har du som checkar ut bonustid. Stuggäster checkar ut klockan 13 och och campinggäster checkar ut klockan 17.

Erbjudande:
- Bo i stuga 7 nätter, betala för 5. Pris från 6 775 kronor.
- Bo på campingtomt i 7 nätter, betala för 5. Pris från 3 075 kronor.

Halloweenaktiviteter köpes till för 495 kronor per familj. Buffén och höghöjdsbanan kostar extra och behöver förbokas.


First Camp, Halmstad, Orsa, Helsingborg och Malmö

Lördag 28 oktober – söndag 29 oktober 2023


Under halloween erbjuder  First Camp ett spännande program på fyra av sina destinationer. De bjuder in till ett rysligt kul höstlov och på programmet står bland annat halloweenpyssel, skattjakt, halloweenparad och spökvandring. Alla aktiviteter är gratis för gästerna och du kan bo i husvagn, husbil eller hyra en stuga.

Följande destinationer erbjuder halloweenaktiviteter:

- First Camp Hagön – Halmstad
- First Camp Orsa – Dalarna
- First Camp Råå Vallar – Helsingborg
- First Camp ­Sibbarp Malmö


Destination Apelviken, Varberg

27-29 oktober och 2-5 november 2023

Destination Apelviken är en femstjärnig camping i Varberg belägen alldeles intill havet. Under två helger på höstlovet bjuder dem på mys, värme, gemenskap – och läskigheter! Här finns det tid för kvalitetstid med familjen – boka stuga eller lägenhet eller ta med dig husvagnen hit.

Det fullspäckade halloweenprogrammet innehåller bland annat tipspromenad, dark minigolf, spökhistorier, pumpaverkstad, ansiktsmålning, spökdisco, skäckfilm och bus eller godis. En del av aktiviteterna behöver förbokas.

Prisexempel:
- Camping pris från 1 390 kr
- Lägenhet pris från 3 090 kr


Ursand Resort & Camping, Vänersborg

Fredag 27 oktober – måndag 31 oktober 2023

Ursand Resort & Camping är en femstjärnig camping belägen intill Vänern med ett brett utbud av aktiviteter. Är du sugen på en minnesvärd halloweenhelg kan du få det här!

Ursand kommer att vara fylld av skrämmande, spännande och roliga aktiviteter för alla åldrar. Vad sägs om spökvandring, pumpakarvning, halloweenpyssel, ansiktsmålning, spökpartaj och tipspromenad med korvgrillning?!

Restaurangen Friends Kök och Bar är öppen fredag och lördag 27-28 oktober.

I halloweenpaketet ingår två eller tre nätter och goodiebag. Boka en stuga, villavagn eller kom hit med husvagnen eller husbilen.


Kronocamping Lidköping, Lidköping

Torsdag 2 november till söndag 5 november 2023

Kronocamping Liköping är en lyxig camping med fem stjärnor belägen i Lidköping. Under halloween bjuder de in alla som vågar komma till en populär halloweencamp. Här kan du ta del av både spökliga upplevelser och familjemys. Maskoten Sven kommer och hälsar på!

I halloweenpaketet ingår tipspromenad med korvgrillning, spökvandring, häxskattjakt, pumpakarvningstävling, filmvisning och äventyrsgolf. Dessutom ingår det en goodiebag med spökdekorationer så att du kan dekorera husvagnen, husbilen eller stugan.

Restaurang Sjökanten är öppen torsdag, fredag och lördag – med middag för vuxna och buffé för barnen. Det ingår en spöklig dessert och gottebord för barnen.

- Pris för halloweenpaket: 799 kr (2 vuxna + 3 barn)
- Boka boende i stuga, husvagn eller husbil.


Skrea Camping, Falkenberg

Torsdag 2 november till söndag 5 november 2023

På fyrstjärniga Skrea Camping är det öppet året runt och här bor du fint i Falkenberg. Vill du delta i spooky halloween? Då ska du boka in Skreas läskiga weekendpaket, välj att bo med egen husbil eller husvagn på campingen eller checka in i stuga.

Under halloween håller barnklubben öppen och lockar med läskiga aktiviteter som scary movie-maraton, pyssel, spökvandring och halloweendisco med pris till bästa utklädnad. Under helgen kommer dessutom Campis att dyka upp!

Erbjudande:
- Camping 1395 kr
- Norrbostugan 2795 kr
- Västbostugan 3595 kr


Daftö Resort, Strömstad

Onsdag-lördag vecka 40, 41 och 44

Daftö Resort är en stor semesteranläggning med pirattema utanför Strömstad. Här har du möjlighet att delta i spöktober som pågår onsdag-lördag vecka 40, 41 och 44. Utbudet av aktiviteter är stort och inkluderade för dig som bor här, andra går att boka till.

Inne på Daftöland finns aktiviteter som spökpyssel, pumpakarvning, läskigheter i Kråkslottet och Spökkällaren, spökhistorier, spel och åkattraktioner. På campingen går Spöktåget och det finns många andra spännande aktiviteter att delta i. Det finns också möjlighet att boka spökpartaj med spökbuffé och show – pris till bästa utklädnad utses varje kväll!

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.