Nyheter Husvagn.se

5 femstjärniga campingar på naturskönt läge

Husvagn.se 2018-08-20

Semestern är till för att njuta och slappna av från vardagslivet. Inget är mer avslappnande än femstjärnigt boende i vacker natur – så passa på att ta husbilen eller husvagnen i sensommaren och besök de här vackert belägna campingarna.

Hafsten Resort

Mitt i Bohuslän, strax utanför Uddevalla, ligger Hafsten Resort som tack vare sitt natursköna läge har blivit en av länets mest omtyckta resorts. På Hafsten kan du njuta av fin utsikt över både hav och närliggande öar. En campingsemester på Hafsten kan göras både avkopplande och händelserik. Det finns två stränder, ett stort poolområde och en rad olika aktiviteter som äventyrsgolf och kanotuthyrning.

Årjäng Camping och Stugor

Du får leta länge efter en camping på ett mer idylliskt läge än Årjäng. Praktiskt beläget precis vid E18 i det sjörika värmländska landskapet kan alla campingentusiaster få en genuint vacker upplevelse i Årjäng. Campingområdet bjuder både på bra badmöjligheter och aktiviteter för hela familjen. Dessutom är det inte långt till fina vandringsleder eller en upptäcktsresa till vårt grannland Norge.

Västervik Resort

Den småländska skärgården är inte lika stor eller känd som Stockholm eller Västkustens motsvarigheter, men det förtar inte något av dess charm! Vacker natur, bad från både klippor och sandstränder samt goda möjligheter till aktiviteter får du på Västervik Resort. Du kan välja mellan att tillbringa din vistelse på resorten med äventyrsbad och aktiviteter. Eller så kan du utnyttja de nära förbindelserna till skärgårdsöarna eller kanske Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

Byske Havsbad

För den som vill semestra i de norra delarna av Sverige är Byske Havsbad utanför Skellefteå öppet året runt på ett vackert läge, precis vid havet. På den femstjärniga anläggningen finns det ett stort utbud av aktiviteter som passar både stora och små – allt i en naturnära och vacker miljö. Njut av en god middag eller en avkopplande fisketur i det fiskrika havet.

Daftö Resort

Sist, men definitivt inte minst, hittar vi maffiga Daftö Resort. En stor anläggning belägen några kilometer söder om den vackra västkuststaden Strömstad. Här finns plats för 650 husbilar och husvagnar där du kan bo med vacker havsutsikt. Den som är lagd åt det rastlösa hållet behöver inte oroa sig på Daftö! Området har en egen nöjespark, Daftöland, och även ett äventyrsbad för såväl stora som mindre barn. För en mer avkopplande upplevelse rekommenderas wellnesavdelningen eller en uppfriskande vandringstur på lederna som ligger i anslutning till resorten.

Fler nyheter