Camping i Stockholm

Letar du efter en camping i Stockholm? I vår tjänst söker, hittar och jämför du alla campingplatser i Stockholm. Vi har samlat över 900 campingar från hela Sverige som visas på karta. Här hittar du information om faciliteter, antal platser, pris och adress.

Vi gör det lätt för dig att hitta de bästa campingarna i Stockholm!
Sökning
Ruttplanerare
Avstånd från vald stad
Avstånd från vald stad
radie
km
Du måste välja ett alternativ i listan innan du går vidare
Välj radie
5 km
10 km
20 km
30 km
40 km
50 km
60 km
70 km
80 km
90 km
100 km
150 km
200 km

Campa i Stockholm – Populära orter i Stockholms län

Stockholm är en fantastisk turiststad och Sveriges huvudstad lockar med ett brett utbud av saker att se och göra för alla önskemål och åldrar. Vill du kombinera nöje, kultur och shopping med campinglivet finns det många campingar att välja mellan för dig som husvagnsägare. Stockholm är stort och till Stockholms län hör även kommuner som Huddinge, Nacka, Södertälje, Bromma, Solna och Nynäshamn och Grisslehamn – och det finns en campingplats för alla!

Campa med barn i Stockholm – Barnvänliga campingar i Stockholm

Ska du åka med husvagnen och campa med familjen är det trevligt att välja en camping i Stockholm där det finns mycket att göra för barn. Då kan du välja en camping med barnanpassade aktiviteter som lekplats, lekland, spelhörna, disco, poolområde och barnvänliga badstränder. Att spela äventyrsgolf eller hyra cykel är också uppskattade aktiviteter för hela familjen.

I Stockholm väntar också mycket kul för barn. Promenera bland djur och natur på Skansen, få pirr i magen på Gröna Lund, besök Vasamuseet och titta på Kungliga slottet i Gamla stan. Även Junibacken och Fjärilshuset är populära besöksmål för barnfamiljer.

Välj en camping i Stockholm med pool

Vill du ta ett svalkande dopp en varm dag ska du välja en camping i Stockholm med pool. Har du barn är det en fördel att ta reda på om poolområdet har barnpool. Vill du ha en pool som är varm oavsett utomhustemperatur ska du kolla om poolen är uppvärmd.

Campingar i Stockholms skärgård

Stockholm har en fantastisk skärgård och du kan antingen bo på en camping i skärgården eller göra en utflykt hit. Hyr båt, kanot eller SUP och ge dig sedan ut för ett äventyr på havet.

Hyra stuga på camping i Stockholm

Vill du bo mer bekvämt eller saknar egen husvagn eller husbil kan en stuga på en camping i Stockholm vara ett trevligt alternativ. Det finns både enklare stugor och stugor som är fullt utrustade med kök, toalett och dusch. Det är också vanligt att stugorna finns i olika storlekar och med olika antal sovplatser.

Campingar i Stockholm som har öppet året om

Är du intresserad av att campa i Stockholm även efter säsong finns det campingar som har öppet året om. Har du en vinterbonad husvagn kan du spendera både helger och barnens skollov på en av Stockholms campingar under lågsäsong.

Hitta din camping i Stockholm via karta

Är det läget som avgör vilken camping du ska boka? Hos oss visas alla campingar på en karta så att du får en bra överblick inför ditt val. Via kartan kan du även få fram resväg, avstånd, restid och campingar mellan avreseort och destination.