Camping i Skåne

Ska du campa med husvagnen och letar efter en camping i Skåne? I vår tjänst söker, hittar och jämför du alla campingplatser i Skåne. Vi har samlat över 900 campingar från hela Sverige som visas på karta. Här hittar du information om faciliteter, antal platser, pris och adress.

Vi gör det lätt för dig att de bästa campingarna i Skåne!
Sökning
Ruttplanerare
Avstånd från vald stad
Avstånd från vald stad
radie
km
Du måste välja ett alternativ i listan innan du går vidare
Välj radie
5 km
10 km
20 km
30 km
40 km
50 km
60 km
70 km
80 km
90 km
100 km
150 km
200 km

Camping Skåne barn

På campingarna i Skåne finns det mycket för barnen att göra. Många campingar har barnklubb, lekplats, barnpool och andra barnanpassade aktiviteter som cykeluthyrning och krabbfiske som gör campingsemestern trevlig för hela familjen. Passa på att göra en utflykt till Skånes Djurpark, upptäcka spännande vikingabyar och besöka medeltida borgar. I Skåne finns dessutom kilometerlånga sandstränder för badsugna barn som vill bada i havet bland salta vågor.

Camping i Skåne med pool

Under sommaren kan det vara skönt för hela familjen ta ett svalkande dopp och därför har vissa campingar i Skåne ett poolområde med både pool och barnpool. Perfekt om du föredrar pool framför havet eller väljer en camping i Skåne som inte ligger i närheten av havet. En del campingar har mindre pooler och andra mer resortliknande anläggningar med fartfyllda äventyrsbad. Vill du ha en pool som är varm oavsett väder ska kolla om poolen är uppvärmd.

Camping Skåne stuga

Vill du bo mer bekvämt eller saknar egen husvagn eller husbil kan en stuga på en camping i Skåne vara ett trevligt alternativ. Det finns både enklare stugor och stugor som är fullt utrustade med kök, toalett och dusch. Det är också vanligt att stugorna finns i olika storlekar och med olika antal sovplatser.

Camping Skåne året om

Vill du campa i Skåne även efter säsong finns det campingar som har öppet året om och Skåne brukar ha ganska milt väder även på vintern. Här kan du spendera läslovet, fira jul och nyår eller njuta av ett lugnare tempo med färre gäster. Det kan också vara mysigt att åka i väg med husvagnen över en långweekend och ta del av campingens utbud av höst- eller vinteraktiviteter. På hösten lockar vandringsleder för den aktive gästen och har du en vinterbonad husvagn kan det vara mysigt att campa med snö utanför dörren.

Camping Skåne karta

Är det läget som avgör vilken camping du ska boka? Hos oss visas alla campingar på en karta så att du får en bra överblick inför ditt val. Via kartan kan du även få fram resväg, avstånd, restid och campingar mellan avreseort och destination.

Populära campingstäder i Skåne

Skåne är Sveriges sydligaste landskap och här väntar både storstadspuls, vidsträckta stränder och charmiga småorter. Välj att campa på en av campingarna här eller boka in flera favoriter.

Malmö är Sveriges tredje största stad och här kan du kombinera en skön husvagnssemester med en pulserande stad med shopping, kultur, nöje och restauranger. Skånes näst största stad Helsingborg ligger i nordvästra delarna och bjuder på både stränder och stadspuls. I Falsterbo och Skanör på sydöstra Skåne får du också fantastiska sandstränder, pittoreska badhytter och mysiga restauranger. Österlen ligger på östkusten och är en mysig kust som löper mellan Vitemölla och Haväng och här väntar böljande kullar, vita sandstränder och bokskogar. Andra populära städer i Skåne med bra campingplatser är Båstad, Torekov, Åhus och Kristianstad.