Camping i Halland

Letar du efter en camping i Halland? I vår tjänst söker, hittar och jämför du alla campingplatser i Halland. Vi har samlat över 900 campingar från hela Sverige som visas på karta. Här hittar du information om faciliteter, antal platser, pris och adress.

Vi gör det lätt för dig att hitta de bästa campingarna i Halland!
Sökning
Ruttplanerare
Avstånd från vald stad
Avstånd från vald stad
radie
km
Du måste välja ett alternativ i listan innan du går vidare
Välj radie
5 km
10 km
20 km
30 km
40 km
50 km
60 km
70 km
80 km
90 km
100 km
150 km
200 km

Campa i Halland med barn – Camping för barnfamiljer

När du ska campa med barn i Halland är det bra att välja en barnvänlig camping. Många campingar i Halland har till exempel lekplats, barnklubb, pool, disco, aktivitetsscen och andra familjevänliga aktiviteter som äventyrsgolf, cykeluthyrning och krabbfiske.

Även utanför campingplatserna finns det mycket att göra för barn. Halland lockar med fantastiska badmöjligheter med många barnvänliga sandstränder. Här finns både äventyrsbad, shopping, slott och museum. Tjolöholms slott, Varbergs fästning, Kungsbyggets Äventyrspark och Halmstads Äventyrsland, höghöjdsbana är bara några av många saker som lockar barnfamiljer.

Camping i Halland – med pool och nära stränder

Vill du kunna svalka dig en varm dag ska du välja att bo på en camping med pool eller som ligger nära stranden. I Halland finns det många campingar med fina poolområden och reser du med barn kan du välja en som har barnpool. Föredrar du sand mellan tårna finns det flera campingar som ligger med havet och stranden som närmsta granne. I Halland finns några av Sveriges finaste sandstränder och de är både långgrunda och ljusa.

Hyra stuga på camping i Halland

Vill du bo mer bekvämt eller saknar egen husvagn eller husbil kan en stuga på en camping i Halland vara ett bra alternativ. Välj mellan en enklare stuga och en stuga som är fullt utrustat med kök, toalett och dusch. Det är också vanligt att stugorna finns i olika storlekar och med olika antal sovplatser.

Campingplatser i Halland som har öppet året om

Vill du campa i Halland även efter säsong finns det campingar som har öppet året om. Med en vinterbonad husvagn är det inga problem att campa när graderna sjunker och du kan spendera både helger och barnens skollov på en av Hallands campingar under lågsäsong.

Hitta din camping i Halland via karta

Är det läget som avgör vilken camping du ska boka? Hos oss visas alla campingar på en karta så att du får en bra överblick inför ditt val. Via kartan kan du även få fram resväg, avstånd, restid och campingar mellan avreseort och destination.

Populära campingstäder i Halland

I Halland finns det många pärlor att lära känna och det är en riktig semesteridyll. Kungsbacka ligger bara 20 minuter från Göteborg och är en liten stad med både stadsliv och natur. De charmiga småstäderna Varberg och Falkenberg lockar med vidsträckta sandstränder, bra surfmöjligheter och naturnära miljöer. Halmstad är Hallands största stad som erbjuder stadspuls, nöje och kultur. I Ullared väntar det populära varuhuset Gekås med shopping för alla.

Sök campingplatser efter län/kommuner