Nyheter Husvagn.se

Välkommen in i Sveriges största husvagn – 14 meter lång!

Husvagn.se 2018-06-30

Funderar du på att införskaffa en ny husvagn? Kanske är din gamla lite trång och du känner att du vill ha mer utrymme? Då har du just nu möjlighet att köpa Sveriges största husvagn – hela 14 meter lång.

Blocket.se finns just nu Sveriges största husvagn – i alla fall om man ska tro säljaren själv. Husvagnen är en Polar Glacier från 2008 som är tillverkad i få exemplar. Nypriset var då 1,2 miljoner kronor – och nu säljs husvagnen för 549 000 kr inklusive moms. Vill du ha en husvagn som är något utöver det extra där du inte behöver trängas i onödan – då ska du rikta blickarna mot denna pärla.

Husvagn med extra allt – från skinnsoffa till ismaskin

Att kliva in i denna jättehusvagn är en surrealistisk upplevelse jämfört med vanliga husvagnar. Polar Glacier är 14 meter lång och påminner snarare om ett hus på hjul än en faktisk husvagn. I husvagnen finns också det mesta som finns i ett vanligt hus, eller åtminstone i en lägenhet – och det på ett smart och välplanerat sätt. Matplats med bord och stolar, lyxig skinnsoffa med styrning via fjärrkontroll, komplett kök med kyl och frysskåp och ismaskin är några av de lyxiga saker som inryms i denna jättevagn. Dessutom finns två separata sovavdelningar, badrum med dusch, toalett och bastu (!) från Tylö.

Därtill har husvagnen el-patron, golvvärme, varmvatten, gasolugn, handdukstork, air-condition och lastlucka. TV-antenn, takluckor och markis finns givetvis också i denna eleganta jättehusvagn. Som du hör saknas det inte fräcka funktioner och lyxiga apparater som gör din campingupplevelse till något speciellt.

För dig som söker lyx och flärd

Totalvikten på denna jättevagn är 3500 kilo – på släpvagnskalkylatorn kan du enkelt kolla om du får lov att dra den med din bil. Husvagnen riktar sig till dig som söker efter något alldeles extra i fritidsfordonsväg och den kommer inte göra dig besviken. Fullproppad med funktioner och komponenter kommer den se till att göra just din campingsemester till något utöver det vanliga – och blickarna kommer definitivt riktas mot dig. Husvagnen kostar 549 000 kr men säljaren, som är i Falköping, är också intresserad av ett byte mot en husbil av större modell. Därför finns det stora möjlighet att tillförskaffa sig denna monsterhusvagn att glida runt med på vägarna i sommar! Det kommer göra dig till vägens konung och väcka uppmärksamhet både på vägarna och på campingområdet! 

Fler nyheter