Nyheter Husvagn.se

Succé för ny kökslösning

Madelene Kristensson 2015-09-14

Polar har gjort succé under Elmia Husvagn Husbil. Bland annat har tillverkarens nya kökslösning i sin 700-modell har mottagits varmt. Det skriver Elmia i ett pressmeddelande.

Källa: Bild: Elmia

Under årets Elmia-mässa presenterade Polar flertalet nyheter. En av dessa var en ny planlösning med ett större kök i sin 700-modell.

- Vi har skapat en fantastisk kökslösning som fått ett jättebra mottagande, berättar Tony Ekström, VD Polar, i pressmeddelandet.

Tillverkaren har i sina modeller 700 LB, BK samt DBD vridit toalettet för att ge utrymme för ett större kök.

- Detta har fått ett jättebra mottagande från våra kunder. Köksbänken har förlängts så att utrymmet kring köksdelen har blivit större och mer inbjudande.

Ytterligare nyheter för 2016 är bland annat överskåpslampor och nya tygval för gardin samt dynor. Och i modellen Polar 800 BR har barnrummets säng förlängts till två meter.

- I år har vi träffat rätt med designen och de planlösningsändringar som vi har gjort. Främst är det interiört som den stora förändringen skett, säger Ekström.

Ett nytt tillval är Cinderella förbränningstoalett, som varken kräver vatten eller kemvätskor.

- Det känns som en självklarhet att erbjuda det. Vi vill att våra vagnar ska hålla högsta komfort och skapa den högsta trivseln för våra användare. Intresset för förbränningstoaletten är jättestort.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.