Nyheter Husvagn.se

Säsongsplatser hos First Camp

Husvagn.se 2020-04-22

First Camp har de senaste veckorna märkt av en ökad förfrågan på säsongsplatser på deras campingar, troligtvis som en effekt av att fler kommer att vilja semestra hemma i sommar och inte åka utanför landets gränser. Därför har dom nu släppt flera säsongsplatser på 31 av sina destinationer! Nu finns möjlighet att boka in säsongen och njuta av camping i tryggheten av sitt eget krypin, nära hemmaplan.

I Värmland finns det lediga säsongsplatser på två destinationer, i Bohuslän på tre destinationer, i Skåne på fyra, i Småland finns tre destinationer, i Halland finns hela 5 destinationer med säsongsplatser och så vidare. Flera av destinationer har restauranger, butiker, vissa har poolområden eller är belägna nära sjöar och hav, sommarens aktivitetsprogram är planerat på 23 destinationer med träning, barnklubb och kvällsunderhållning. Det kan bli en härlig sommar att vara kvar i Sverige.

Hela listan fördelat på 3 regioner:

I norra Sverige finns lediga platser på:

Arcus-LuleåFrösön-ÖstersundLugnet-FalunMellsta-BorlängeNydala-UmeåSundsvall-Höga Kusten

I mellersta Sverige finns lediga platser på:

Edsvik-GrebbestadCity-StrömstadEkudden-MariestadGlyttinge-LinköpingHökensås-TidaholmKolmården-NorrköpingMörudden-HammaröNora-BergslagenSkutberget-KarlstadSolvik-KungshamnVästerås-MälarenÅnnaboda-Örebro

I södra Sverige finns lediga platser på:

Björkäng-VarbergKärradal-VarbergTylösand-HalmstadHagön-HalmstadKarlstorp-HalmstadMölle-HöganäsOknö-MönsteråsGunnarsö-OskarshamnStensö-KalmarRöstånga-SöderåsenSibbarp-MalmöSkönstavik-Karlskrona.

Hur man gör för att boka:


PS. För att läsa om First Camps arbete kring Corona-situationen  klicka här.

Fler nyheter