Nyheter Husvagn.se

Nya husvagnsmodeller från Dethleffs 2024

Husvagn.se 2023-08-14

Dethleffs har släppt sina nyheter för modellåret 2024. En nyhet är att de fräschar upp familjehusvagnen c’go och taksängsmodellen c’go up.


Här får du Dethleffs husvagnsnyheter för modellåret 2024.

Ny interiör för Dethleffs c’go och c’go up

Dethleffs väljer för modellåret 2024 att fräscha upp familjehusvagnen c’go och taksängsmodellen c’go up.

Dethleffs c’go är en lätt husvagn med rymliga förvaringsytor och stor nyttolast vilket gör den omtyckt av både småbarnsfamiljer och nya campare.

Dethleffs c’go och c’go upDethleffs c’go finns i sex olika planlösningar - här är c’go 495 QSK med klädseln Estepona. 

Dethleffs c’go och c’go upDethleffs har flera olika sovplatslösningar. Här har vi c’go 495 QSK. 

Det finns sex olika planlösningar att välja mellan och något för alla. Husvagnen har dubbel- eller enkelsängar, våningssäng, rundsittgrupp eller dinette. Dethleffs c’go up med taksäng har två planlösningar med upp till sex eller sju sovplatser. Beroende på längd och utrustning finns husvagnen i bredden 220, 230 eller 250 centimeter. Husvagnen är utrustad med toalettrum, genomtänkt kök, trelågig spis och stort kylskåp med frysfack. Du kan även förse Dethleffs c’go med GFK-ytterväggar på tak, front och bakände.

Dethleffs c’go up Designen är modern med ljus möbeldekor som kombineras med tilltalande klädsel. Här är Dethleffs c’go 495 FR med Ronda-klädsel. 

Dethleffs c’go up

Här är Dethleffs c’go 495 FR med Ronda-klädsel och ett golv med mönster i gråbrunt. 

Serien får en ny modernare design på interiören där ljus möbeldekor kombineras med tilltalande klädsel och accentfärger på väggar, tak och golv. Du får cappucinofärgade väggbeklädnader med läderliknande struktur som varvas med ljusgrå linnestrukturytor. Golvet har ett grafiskt mönster i gråbrunt. De nya klädslarna Ronda, Estepona och Manilva är uppkallade efter spanska städer och kommer i mörkbrunt, grönt eller cognacfärg. Mörkbruna Ronda kommer som standard, medan de andra är tillval.

För modellåret 2024 blir Dethleffs System Information Unit (SIU) standard i c’go up vilket innebär att du kan kontrollera den elektriska spänningen och den horisontella lutningen via app.

Se alla husvagnar från Dethleffs

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.