Nyheter Husvagn.se

Nya husvagnsmodeller från Dethleffs 2023

Husvagn.se 2022-08-08

Dethleffs har presenterat flera husvagnsnyheter för det nya modellåret 2023. Planerar du att köpa husvagn ska du kika in dessa spännande nyheter först!

Tidigare i somras presenterade Dethleffs flera stora nyheter för slutet av modellåret 2022 och modellåret 2023.

Fler planlösningar för husvagnsserien Aero

Under 2023 utökar Dethleffs sin husvagnsserien Aero med ytterligare tre nya planlösningar, under namnet Aero up. De kommer med en taksäng som är placerad ovanför rundsittgruppen. På så sätt får du snabbt extra sovplatser utan att göra avkall på boytan. Sängen fälls enkelt ner vid behov och husvagnen får upp till sju sovplatser. Sängen är 200 x 144 centimeter med en 13 centimeter tjock kallskummadrass med sju zoner, klimatreglerande material och fjäderlistsunderlag.

Aero up 460 KR har tvärställda våningssängar i fronten och när sittgruppen byggs om har du upp till sex sovplatser. Aero up 530 KR är 70 centimeter längre och våningssängarna är längsgående. I Aero up 530 ER har längsgående enkelsängar i fronten, stort kök och generösa förvaringsutrymmen. Alla tre planlösningar har kök med gasspis med tre plattor och ett kylskåp på 137 liter och frysfack på 15 liter. Alla har badrum men däremot är duschutrustning ett tillval.

Aero upDethleffs husvagnsserie Aero kommer med tre nya planlösningar. 

Uppdaterad design hos C’joy-serie

Dethleffs väljer nu att uppdatera sin C’joy-serie och ge den en uppfräschning. Dethleffs C’joy-serie riktar sig till unga familjer och prismedvetna campare.

Husvagnarna får en ny interiör med ljus trädekor med tvärlöpande ådring som ger en större rymd. Dyntextilerna i grått, beige och turkost är i ett hållbart material och är gjorda av återvunna PET-flaskor. Samtidigt kompletteras standardutrustningen med ett effektivt kompressorkylskåp som kyler maten snabbt och som kan användas med både 12 volt och fast eluttag. Alla modeller har en tvådelad ingångsdörr och front, tak och bakände är av vädertålig GFK. Du kan välja dusch som tillval.

Dethleffs C’Joy Dethleffs fräschar upp sin C’joy-serie.

Se alla husvagnar från Dethleffs

Fler nyheter