Nyheter Husvagn.se

Ny planlösning för ERIBA Feeling och Nova Light

Husvagn.se 2022-08-18

ERIBAS modellserier Feeling och Nova Light får nya planlösningar som ger goda förvaringsmöjligheter och plats för upp till sju personer. Här får du all information om de nya modellerna.

ERIBA Feeling - ny planlösning. Nova Light 515 är en av ERIBAs två nya planlösningar. 

ERIBA har presenterat nya planlösningar för sina modellserier Feeling och Nova Light. De tidigare modellerna kompletteras nu med en 515-lösning med barnkammare och går under namnen Feeling 515 och Nova Light 515. De nya husvagnsmodellerna har goda förvaringsmöjligheter och upp till sju sovplatser vilket gör de perfekta för familjer.

I husvagnarna återfinns den typiska ERIBA-komforten som ger en luftig invändig känsla. Trots ett kompakt yttermått är innerutrymmet generöst, ståhöjden bekväm och tjänstevikten låg. Här finns det helt enkelt gott om plats för hela familjen.

ERIBA Feeling 515 har ett uppfällt tak med utvändig höjd och goda aerodynamiska egenskaper. Taket fälls enkelt upp med några handgrepp och ger en ståhöjd på 198 centimeter. ERIBA Nova Light 515 har också en ståhöjd på 198 centimeter trots en utvändig höjd på 257 centimeter.

– Med våra nya modeller, Feeling 515 och Nova Light 515 rundar vi av de båda modellserierna, säger Matthias Binder som är varumärkesansvarig för ERIBA, i ett pressmeddelande. Med dessa modeller erbjuder vi en ytterst flexibel planlösning med gott om utrymme och möjlighet till upp till sju sovplatser.

Feeling 515.

Feeling 515 är den andra nya modellen hos ERIBA.

Båda modellerna har smarta förvaringsutrymmen och genomtänkt utformning av skåp och lådor som gör att alla saker har sin plats. I fronten finns en högt placerad tvärställd dubbelsäng i storleken 140 x 200 centimeter och en våningssäng med bäddmått 25 x 200 centimeter. Här finns även en sittgrupp som kan bäddas till sovplats med plats för fyra till fem personer. Om du fäller ner nedre bädden i våningssängen får du ännu mer lastutrymme. Feeling 515 kan fås med sovtak som ger plats för ytterligare två personer, mot tillval.

Husvagnens kök är kompakt med 3-lågig spis, separat diskho, kylskåp på 133 liter och en stor matplats där bordet kan sänkas ner i sänglådan för att få mer plats. Kompaktbadrummet är rymligt och flexibelt och ger bra förvaringsmöjligheter med handdukshängare på badrumsdörren och fönster. Innertemperaturen blir behaglig tack vare PUAL-metoden som ger en effektiv isolering.

Foto: ©Hymer GmbH & Co. KG

Se alla husvagnar från ERIBA

Fler nyheter