Nyheter Husvagn.se

LMC:s husvagnsnyheter för 2022

Husvagn.se 2022-02-28

När LMC presterar sina nya husvagnar för 2022 finns allroundhusvagnen Tandero med bland nyheterna. Det är en husvagnsserie med en modern Japandi-design.

Tandero, ny husvagnsserie från LMC.

Tandero är en ny husvagnsserie från LMC där man kombinerat skandinaviska funktionaliteter med den rustika japanska minimalismen. Nu är den redo att inta Europas gator och campingplatser. Den presenteras som en pålitlig och överlägsen allround-husvagnsserie med en modern exteriördesign. Husvagnarna har en längd på 7,57 meter, en bredd på 2,32 meter och en vikt på 1265 kilo.

Kommer i två genomtänkta planlösningar

Husvagnen kommer i två genomtänkta planlösningar under namnen Tandero 500 E och Tandero 510 E. Båda två kommer med enkelsängar vilket gör att de passar särskilt bra för par. Det går även att välja till ett pop-up-tak för att få två extrabäddar, vilket ger en husbil med två till fyra sovplatser.

- Även om nya Tandero till att börja med bara kommer i två planlösningar som främst riktar sig till par, kan vi lova att det är mer på gång, så dess tidlösa, moderna design kommer också att gynna andra målgrupper. Vem skulle inte vilja ta med sig en bit av känslan hemifrån när man reser. Tandero är för dig som letar efter en prismedveten modell med mycket utstrålning och utrustning. Det är rätt val för dig som älskar att resa – oavsett om det är korta eller längre resor, säger Bode Diller, varumärkeschef på LMC.

Inredning med skandinaviska och japanska inslag

Husvagnarna Tandero 500 E och Tandero 510 E är en kompakt duo med en inbjudande livsstil med känslan av att vara hemma, även när du är på språng. Båda planlösningarna har en modern och ljus inredning i ”Japandi”-design som är en blandning av skandinaviska och japanska inslag. Möbelkonstruktionen är handtagslös som kompletteras med runda element som ger en harmonisk helhetsbild. Tack vare den indirekta belysningen får husvagnarna en mysig atmosfär. Husvagnarna har persienner av naturfiber och anti- fingeravtryck på alla enfärgade ytor vilket också ökar komforten och känslan. De har flera smarta lösningar för förvaring. Skillnaden mellan planlösningar är inredningen av sängarna. Hos Tandero 500 E är sängarna framtill och hos Tandero 510 E är de integrerade baktill.

Tandero, ny husvagnsserie från LMC.

Tandero, ny husvagnsserie från LMC.

Tandero, ny husvagnsserie från LMC.

Tandero, ny husvagnsserie från LMC.

Fler nyheter

Mest lästa

Tack för din prenumeration!

Du har nu valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev.